Vélemény az orvosi ügyeletünkről

A mai nap az alábbi e-mail kaptuk, de a címzettek között volt még a Szigethalmi polgármester, az alpolgármester, az önkormányzat titkársága, a tököli polgármesteri hivatal, és a szigetszentmiklósi járási hivatal. Az e-mailt változtatás nélkül osszuk meg veletek.

 

Nagyra becsült Címzettek!
Mi folyik itt Szigethalmon??? Nem szégyenlik magukat??? Egész hétvégén nincs orvos az orvosi ügyeleten!!! Egy részeg férfi ment ki mindenhova, mint orvos valami Pongó vagy Pongrác!!! Nem is orvos mint kiderült!!!! Bűzlött a piától!!!! Hogy képzelik ezt???? Ez a város???? Meg is dögölhetünk??? Ezt engedik???? Szégyelljék Magukat!!!! Már nem lehet bemenni meg kihívni se lehet az ügyeletet!!!!! Gratulálok!!!! Így tovább!!!! Pusztuljon a Szigethalmi!!!! Részeg kell ide nem orvos!!!! Polgármester mondjon le!!!

 

Bár az utolsó mondatot nem igazán értem, lehet arra gondolt a levél küldője, hogy szinte semmi sem fog változni az “új” orvosi ügyelettel, hiszen a cégek összefonódása miatt mondhatni ugyanazok nyerték a pályázatot, akik eddig voltak… Bár erről nem a polgármester tehet, hiszen a képviselőtestület többsége megszavazta kik legyenek meghívva a pályázatra.

mindenki döntse el maga, jó lesz e nekünk, és hogy mennyire van igazság tartalma a levélnek

 

Frissítés 2018.02.02
A Polgármester úr válaszlevele az ügyben.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!