Szigethalmiak közössége http://www.szigethalom.net Szigethalmi Hírek, információk. Tue, 16 Jan 2018 09:59:37 +0000 hu hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.2 https://i0.wp.com/www.szigethalom.net/wp-content/uploads/2016/10/cropped-weboldal.jpg?fit=32%2C32 Szigethalmiak közössége http://www.szigethalom.net 32 32 105596438 Baleset-Szigethalom Szabadkai utca http://www.szigethalom.net/2018/01/16/baleset-szigethalom-szabadkai-utca-5/#utm_source=rss&utm_medium=rss Tue, 16 Jan 2018 09:59:37 +0000 http://www.szigethalom.net/2018/01/16/baleset-szigethalom-szabadkai-utca-5/ Baleset történt 2315 Szigethalom, Szabadkai utca 55 helyszínen. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

The post Baleset-Szigethalom Szabadkai utca appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Baleset történt 2315 Szigethalom, Szabadkai utca 55 helyszínen.
A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra.
A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

The post Baleset-Szigethalom Szabadkai utca appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5409
Fának csapódott egy autó az 51-es úton http://www.szigethalom.net/2018/01/15/fanak-csapodott-egy-auto-az-51-es-uton/#utm_source=rss&utm_medium=rss Mon, 15 Jan 2018 22:07:20 +0000 http://www.szigethalom.net/2018/01/15/fanak-csapodott-egy-auto-az-51-es-uton/ A baleset a főút Kiskunlacháza és Dömsöd közötti szakaszán történt. Lesodródott az úttestről és egy út menti fának csapódott egy gépkocsi hétfő késő este Pest megyében, az 51-es főút Kiskunlacháza és Dömsöd közötti szakaszán. A balesethez Ráckevéről érkeztek ki az önkormányzati tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.  Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, […]

The post Fának csapódott egy autó az 51-es úton appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
A baleset a főút Kiskunlacháza és Dömsöd közötti szakaszán történt.


Lesodródott az úttestről és egy út menti fának csapódott egy gépkocsi hétfő késő este Pest megyében, az 51-es főút Kiskunlacháza és Dömsöd közötti szakaszán. A balesethez Ráckevéről érkeztek ki az önkormányzati tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. 

Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

The post Fának csapódott egy autó az 51-es úton appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5408
Eszközberuházási pályázat Pest megyei mikro kis és középvállalkozásoknak http://www.szigethalom.net/2018/01/15/eszkozberuhazasi-palyazat-pest-megyei-mikro-kis-es-kozepvallalkozasoknak/#utm_source=rss&utm_medium=rss Mon, 15 Jan 2018 19:32:30 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=5404 Megjelent a pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásait támogató pályázati felhívás 4,5 milliárd keretösszeggel – jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár. A támogatási kérelmeket január 31-től lehet beadni a kormány a Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási programjának 2017. évi ötödik pályázati kiírására.   A mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatására irányuló […]

The post Eszközberuházási pályázat Pest megyei mikro kis és középvállalkozásoknak appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Megjelent a pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásait támogató pályázati felhívás 4,5 milliárd keretösszeggel – jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár. A támogatási kérelmeket január 31-től lehet beadni a kormány a Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási programjának 2017. évi ötödik pályázati kiírására.

 

A mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatására irányuló támogatási kérelmeket 2018. január 31-én reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók a www.allamkincstar.gov.hu?utm_source=rss&utm_medium=rss oldalon.

A vállalkozások eszközbeszerzéseit támogató pályázat célja a Pest megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások termelőeszköz-beruházásának támogatása, ezáltal a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása és a helyi gazdaság megerősítése. A hazai gazdaság hosszú távú fenntartható növekedésének biztosítása érdekében kiemelten fontos a vállalkozások növekedési és foglalkoztatási lehetőségeinek javítása, gazdasági teljesítményének erősítése – közölte Rákossy Balázs.

A pályázat keretében maximum 60 millió forint értékben van lehetőség új, a pályázó vállalkozás tevékenységéhez illeszkedő eszközök – mint a gyártósor, gépsor, informatikai eszköz, a termékek tárolására, illetve anyagmozgatásra szolgáló tárgyi eszköz – beszerzésére, amennyiben azok a termék előállítását vagy a szolgáltatás nyújtását közvetlenül szolgálják. A pályázat keretében az új eszközök beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, valamint információs technológia-fejlesztések is elszámolhatók. A megvalósított beruházások által csökkenni fog az alacsony versenyképességű, korszerűtlen eszközparkkal rendelkező KKV-k száma.

Az államtitkár emlékeztetett: A kormány 2016-ban döntött arról, hogy 2021-ig összesen 80 milliárd forint célzott pénzügyi támogatást nyújt Pest megyei vállalkozások és önkormányzatok fejlesztéseire. A hazai forrásból finanszírozott támogatási programmal a kormány azt kívánja ellensúlyozni, hogy a Közép-Magyarország régió részeként Pest megye a hozzá hasonló fejlettségű megyékhez képest kevesebb európai uniós fejlesztési forráshoz juthat hozzá a 2014 és 2020 közötti időszakban. A kormány már korábban döntött a Közép-Magyarország régió kettéválasztásáról, így 2020 után Pest megye már valós fejlettségének megfelelő mértékben, a konvergencia régiókkal azonos feltételek mellett férhet majd hozzá az európai uniós forrásokhoz.

A 2016 és 2021 között erre a célra a hazai költségvetésből rendelkezésre álló 80 milliárd forint támogatást a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázati rendszerben, Pest Megye Önkormányzatával együttműködve használja fel, oly módon, hogy a támogatás hatékonyan és átlátható módon biztosítja a Pest megyei értékteremtő fejlesztések eredményes megvalósítását, hozzájárulva ezzel a helyi gazdaság fejlesztéséhez és a Pest megyei polgárok jólétének növeléséhez.

 

forrás:államkincstár

The post Eszközberuházási pályázat Pest megyei mikro kis és középvállalkozásoknak appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5404
Baleset-Szigethalom Széchenyi utca http://www.szigethalom.net/2018/01/15/baleset-szigethalom-szechenyi-utca-3/#utm_source=rss&utm_medium=rss Mon, 15 Jan 2018 18:40:34 +0000 http://www.szigethalom.net/2018/01/15/baleset-szigethalom-szechenyi-utca-3/ Baleset történt 2315 Szigethalom, Széchenyi utca 1 helyszínen. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen forgalomkorlátozás nincs.

The post Baleset-Szigethalom Széchenyi utca appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Baleset történt 2315 Szigethalom, Széchenyi utca 1 helyszínen.
A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra.
A helyszínen forgalomkorlátozás nincs.

The post Baleset-Szigethalom Széchenyi utca appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5403
Baleset-Szigethalom Széchenyi utca http://www.szigethalom.net/2018/01/15/baleset-szigethalom-szechenyi-utca-2/#utm_source=rss&utm_medium=rss Mon, 15 Jan 2018 18:40:06 +0000 http://www.szigethalom.net/2018/01/15/baleset-szigethalom-szechenyi-utca-2/ Baleset történt 2315 Szigethalom, Széchenyi utca 1 helyszínen. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen forgalomkorlátozás nincs.

The post Baleset-Szigethalom Széchenyi utca appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Baleset történt 2315 Szigethalom, Széchenyi utca 1 helyszínen.
A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra.
A helyszínen forgalomkorlátozás nincs.

The post Baleset-Szigethalom Széchenyi utca appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5402
Változik az orvosi ügyelet, vagy mégsem? http://www.szigethalom.net/2018/01/12/valtozik-az-orvosi-ugyelet-vagy-megsem/#utm_source=rss&utm_medium=rss Fri, 12 Jan 2018 20:55:51 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=5390 Az önkormányzati újságban található tájékoztató szerint megszámlálhatatlan sok panasz érkezett a hivatalhoz a jelenlegi orvosi ügyeletet szolgáltató MorrowMedical Zrt. ellen, ezért tavaly februárban a képviselő testület már nem fogadta el annak beszámolóját.   Ennek következményeként 2017 májusában közbeszerzési pályázatot írt ki Szigethalom város önkormányzata az ügyelet üzemeltetésére. A pályázatra három céget hívott meg a város, a MorrowMedical Zrt-t, az Inter-Ambulance […]

The post Változik az orvosi ügyelet, vagy mégsem? appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Az önkormányzati újságban található tájékoztató szerint megszámlálhatatlan sok panasz érkezett a hivatalhoz a jelenlegi orvosi ügyeletet szolgáltató MorrowMedical Zrt. ellen, ezért tavaly februárban a képviselő testület már nem fogadta el annak beszámolóját.

 

Ennek következményeként 2017 májusában közbeszerzési pályázatot írt ki Szigethalom város önkormányzata az ügyelet üzemeltetésére. A pályázatra három céget hívott meg a város, a MorrowMedical Zrt-t, az Inter-Ambulance Zrt-t és a Medical Provisor Kft-t. A pályázatra két cégtől érkezett anyag, de júniusban az egyik pályázót ki kellett zárni érvénytelenség miatt, a másik pályázó pedig a rendelkezésre álló források feletti összeget kért, ezért a pályázatot sikertelenül lezárták, és új fordulót hirdettek.

 

Az új fordulón a Medical Provisor és az Inter-Ambulance nyújtott be érvényes munkaanyagot, és hosszas mérlegelés után az Inter-Ambulance nyerte azt meg szeptemberben.

 

Eddig minden rendben is lenne, de kicsit utána nézve a cégeknek, érdekes dolgok derülnek ki. A MorrowMedical Zrt cégvezetése megegyezik a most nyertes Inter-Ambulance Zrt vezetésével. Ha mindez nem lenne elég, a MorrowMedical 100%-os részvényese az Inter-Ambulance Zrt.

 

Ez az én olvasatomban a nesze semmi fogd meg jól tipikus esete. Jól hangzik, hogy más cég fogja ellátni településünk orvosi ügyeletét, de ugyanazt fogjuk kapni ugyanazon emberektől, feltehetően ugyanazon stílusban, és minőségben..
Vagyis nem változik semmi, csak papíron, véleményem szerint, de ezt mindenki döntse el a maga szemszögéből.

A szotyit hívhatjuk makukának is, attól függetlenül mindkét elnevezés a pirított napraforgómagot takarja.

 

 

Cégadatok forrása: e-cégjegyzék

 

 

 

 

The post Változik az orvosi ügyelet, vagy mégsem? appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5390
Baleset – Szigetszentmiklós Gyári út http://www.szigethalom.net/2018/01/11/baleset-szigetszentmiklos-gyari-ut-5/#utm_source=rss&utm_medium=rss Thu, 11 Jan 2018 07:43:21 +0000 http://www.szigethalom.net/2018/01/11/baleset-szigetszentmiklos-gyari-ut-5/ Baleset történt 2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 20 helyszínen. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra. A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben.

The post Baleset – Szigetszentmiklós Gyári út appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Baleset történt 2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 20 helyszínen.
A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra.
A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben.

The post Baleset – Szigetszentmiklós Gyári út appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5392
Lakásvásárlási tapasztalatok, és tanácsok http://www.szigethalom.net/2018/01/10/lakasvasarlasi-tapasztalatok-es-tanacsok/#utm_source=rss&utm_medium=rss Wed, 10 Jan 2018 17:42:13 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=5384 Másfél éves kálvária után, készpénzes vevőként, nagy nehezen megszereztem a lakásomat a szigethalmi Kolozsvári utcai telkek egyikén. Több, mint egy év után kerültem csak tulajdoni lapra, bár a házat kvázi kifizettem az első fél évben. Majdnem eladta a kivitelező a hátam mögött a lakásomat, így próbálván rendezni, hogy nem volt elég pénze a házat befejezni, én hiába fizettem.   Mindezt […]

The post Lakásvásárlási tapasztalatok, és tanácsok appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Másfél éves kálvária után, készpénzes vevőként, nagy nehezen megszereztem a lakásomat a szigethalmi Kolozsvári utcai telkek egyikén. Több, mint egy év után kerültem csak tulajdoni lapra, bár a házat kvázi kifizettem az első fél évben. Majdnem eladta a kivitelező a hátam mögött a lakásomat, így próbálván rendezni, hogy nem volt elég pénze a házat befejezni, én hiába fizettem.

 


Mindezt úgy, hogy még ő sem volt tulajdonban! Természetesen nem azzal a céllal, hogy engem kifizessen, hanem, hogy a csávából kimásszon, amibe került. A tényt nem is tőle tudtam meg, hogy a lakásom ismét elkelt, hanem jóindulatú emberektől, akik hallottak az esetemről és figyelmeztettek. Véletlenül láttam meg a lakásom hirdetését az ingatlan.com-on, úgy, hogy nem is tudtam róla, hogy el akarja adni a kivitelező, hiszen én 95%-ban kifizettem, csak épp nem készült el.

Volt, hogy még kölcsön akart kérni tőlem, mondván, akkor tud csak tovább haladni, függetlenül attól, hogy én a házat már majdnem kifizettem! A ház tető alatt volt, belül festve-burkolva, mégsem tudtam beköltözni, mert nem volt tisztázva a tulajdoni kérdés, nem voltak közművek 8 hónapig még, és apró, de lényeges dolgok hiányoztak a használhatósághoz.

Állt rendőrség az ajtóban, mikor a helyzetet megelégelve ügyvédi segítséggel birtokba vettem az ingatlant. Rendőrségi feljelentést tettem, hogy a lakásom újbóli eladásának gátat szabjak. Károsult társakat kerestem a közösségi média segítségével, és „sajnos” találtam is, többet is. Elkeseredettségemben próbálkoztam behajtó céggel, sok pénzt veszítettem rajta, semmiért. Napi társalkodóm volt közel egy éven át az ügyvédem. Miután lett. Jogi tanácsokat kértem és kaptam több oldalról, hogy meglegyen a megoldás. Napi szinten kerestem a megoldásokat, információkat, embereket, hogy hozzájussak ahhoz, amit kifizettem. Fenyegettek is, próbáltak eltántorítani, voltam én minden.

1,5 év után beköltöztünk, de a ház a mai napig nincs kész, hiába írt alá mindenféle papírt a kivitelező. Ezután jött a meglepetés, hogy a lakás papíron nem létezik, mert a helyi építési szabályzat szerint nem is lehet ott kétlakásos lakóház, ezért nem kap engedélyt. Papíron egy lakásos házat tulajdonolhatunk a szomszédommal, felesben. Talán idén változik a szabályozás, aztán járhatunk még utána, hogy megkapjuk az engedélyt, legyen társasházunk, egy házban két lakás, ahogy az az adásvételi előszerződésben, majd a szerződésben szerepelt. Mi. Mert a kivitelező elvonult, mint aki jól végezte dolgát.

Sokat tanultam az elmúlt másfél évben, sajnos csak utólag. Az első lakásvásárlásomkor minden rendben ment Dunavarsányban, a kivitelező és ügyvédje korrekt volt, nem volt hiba semmiben. Sajnos ezzel a mentalitással indultam a szigethalmi „lakóparknak” neki. Ha újra házat vásárolok, pláne, ha új építésűbe fogok, a lenti tapasztalatokkal fogom kezdeni, ez már biztos.

Mi az amit mindenkinek javaslok, ha lakásvásárlásba kezd!

 

Nézzünk utána a kivitelező cégnek:
ceginfo.hu vagy ceginformacio.hu, van-e érvényes adószáma, van-e végrehajtás a cég ellen, mikor nyújtott be utolsó pénzügyi eredményt, milyen volt az elmúlt év forgalma. Gyanús, ha 0-s az árbevétel, végrehajtások vannak, létszám 0 vagy 1, törölt az adószáma. NAV honlapján megtalálható az általuk végrehajtás alá vont cégek! Kétes céggel nem érdemes kezdeni, legyen figyelmeztető jel, ha a fentiekből látunk valamit. Én erre sajnos csak akkor jöttem rá, mikor már nyakig benne voltam.

Tulajdoni lap:
részletesen nézzük át az összes oldalt. Akinek van ügyfélkapus regisztrációja, ezer forintért lekérheti a teljes tulajdoni lapot. Láthatjuk, hogy aki el akarja adni, szerepel-e már a tulajdoni lapon, és van-e rajta valamilyen teher. Ha nem szerepel az eladó rajta, akkor az első, amit feltételül szabunk az ingatlan megváltása. Anélkül egy tapodtat és fillért sem. Kerüljön mielőbb a nevünkre a telek, ha építkezésről van szó! Az én esetemben a kivitelező hiába vállalta a szerződésben, csak egy év után vette meg a telket. Ebből sok probléma adódott. Nem kerültem fel a tullapra, ezért megtette, hogy megpróbálta eladni más valakinek.

Előszerződés, szerződés, ügyvéd nélkül egy fillért sem!
Foglalót se adjunk át addig, amíg nincs ügyvéd által ellenjegyzett előszerződés, szerződés. Az átadás-átvételi dokumentum és vételi szándék, amit a két fél aláír ügyvéd nélkül, semmire sem elég sajnos. Ha pedig egyszer már átadtunk egy összeget, azt könnyen elbukhatjuk.

Gyanús, ha valaki előre akar sokat elkérni.
Ha még a telek sincs a kivitelező nevén, de már el akarja kérni a vételár 30%-át, 50%-át. Legyen gyanús. Valószínű nincs elég likviditása, és a befizetett pénzekből akar finanszírozni. Pont így jártunk, és ha a vállalkozó még rosszul is gazdálkodik, akkor üthetjük a befizetett pénzünket, ki tudja, mire megy el.

Csak saját ügyvéddel!
Legyen saját fogadott ügyvédünk, ne sajnáljuk rá a pénzt és ne bízzuk az eladó ügyvédjére. Nem tudhatjuk, hogy ők milyen kapcsolatban vannak és miben állapodtak meg. Az első lakásvásárlásomnál nagy szerencsém volt, hogy a kivitelező ügyvédje korrekt volt. Most, a szigethalmi esetben nagyon nagy problémák adódtak abból, hogy az ügyvédet a kivitelező hozta, aki úgy írta meg a papírokat ahogy, és nem osztotta meg velem a szükséges információkat, nem hívta fel a figyelmemet a szükséges pontokra.

Ügyvédi letét:
Készpénzes vevőnél, vagy önrésznél használjuk ezt a hasznos eszközt a kifizetési ütemezésnél. Akkor kerüljön átutalásra egy-egy összeg az ügyvédünk által, amikor teljesítette a szerződéses fázist a kivitelező. Mindig tartsunk vissza az átadásra is pénzt, még bármi kiderülhet. Ha most kezdeném, készpénzes vevőként is csak így csinálnám, sajnos mikor belevágtam, nem ismertem ennek előnyeit.

Építési szabályzat:
Sajnos ennek sem árt utána nézni. A helyi építési szabályzat mit enged meg, a nekünk eladni kívánt lakás, ebbe belefér-e. Mi már csak a másfél éves kálvária és beköltözés után tudtuk meg, hogy jelenleg, ahol élünk, nem épülhet két lakásos épület. Így lakunk egy lakásban, ami papíron nem létezik. Az önkori honlapján fenn lehet, de a helyi építési osztály biztosan tud segíteni. Meg lehet nézni, mi a telek besorolása, milyen feltételekkel lehet ott házat építeni.

Ne higgyünk a szemünknek!
Nem biztosíték, hogy referenciaházat tud mutatni a kivitelező. Nem látjuk az előéletét, mennyi idő alatt épület az fel, hányadik vevőjét fogyasztja már, mire olyan állapotba került, ahogy mi most látjuk. Hangzatos történeteket ki lehet találni, hogy miért nem lakik még benne senki.

Lakóparknál, társasháznál vegyük szerződésbe a szervizút, főkapu és hasonló kérdéseket is!
Mi most egy olyan úton jutunk a házhoz, ami még csak nem is a kivitelezőé. Nincs rendezve, sáros, elhanyagolt, mint ahogyan a főkapu is. A senki földje, úgy is van kezelve.

Keressünk referenciát, tapasztalatot.
Ki lehet használni a közösségi médiát, hogy megtudjuk, a kivitelezővel kapcsolatban mi a vélemény és tapasztalat. Meg lehet keresni már ott lakókat, hogy ők hogyan vélekednek.

Az ingatlanos nem garancia.
Én akkor láttam az ingatlanost először és utoljára, mikor megmutatta a referencia lakást. Utána is próbáltam ingatlanosok segítségét kérni, mikor a tudtom nélkül került hirdetésre a lakás, meg másodszori eladásra. 1-ből ha 1 volt korrekt és segítőkész. A többiek vagy közömbösek voltak, vagy elutasítóak, volt, aki még le is tagadta, hogy ő vitte oda az új vevőt a lakásomra.

Ne reménykedjünk, ne várjunk, lépjünk!
Ha azt tapasztaljuk, hogy valami nincs rendben, akkor ne reménykedjünk a sokadszori ígéreteknek. Van, aki aláír bármit, hisz nem gondolja, hogy lehet következménye. Mielőbb forduljunk ügyvédhez, rendőrséghez, hivatalos útra tereljük az ügyet. Rendőrségre, bíróságra járni senki nem szeret, ez lehet egy hatásos eszköz. A szóbeli fenyegetéseket nem veszik komolyan azok, akik nem korrektül járnak el egyébként sem. Lépjünk, az bizonyíték, hogy komolyan gondoljuk.

 

 

The post Lakásvásárlási tapasztalatok, és tanácsok appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5384
Baleset a Mű úton http://www.szigethalom.net/2018/01/04/baleset-a-mu-uton-2/#utm_source=rss&utm_medium=rss Thu, 04 Jan 2018 18:21:29 +0000 http://www.szigethalom.net/2018/01/04/baleset-a-mu-uton-2/ Baleset történt Szigethalmon, a Mű út 150 számnál ( Mű út Szechenyi sarok ). A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra. A helyszínen forgalomkorlátozás nem várható

The post Baleset a Mű úton appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Baleset történt Szigethalmon, a Mű út 150 számnál ( Mű út Szechenyi sarok ).
A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra.
A helyszínen forgalomkorlátozás nem várható

The post Baleset a Mű úton appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5381
Kigyulladt egy családi ház Szigetszentmiklóson http://www.szigethalom.net/2018/01/02/kigyulladt-egy-csaladi-haz-szigetszentmikloson/#utm_source=rss&utm_medium=rss Tue, 02 Jan 2018 13:26:07 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=5378 Kigyulladt egy családi ház Szigetszentmiklóson, a Sóderos utcában. A mintegy hatvan négyzetméteres épület tetőszerkezete és oldalfala égett.   A lángokat elfojtották a helyszínre riasztott, szigetszentmiklósi és fővárosi hivatásos tűzoltók. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a tűzeset során.   forrás:katasztrófavédelem

The post Kigyulladt egy családi ház Szigetszentmiklóson appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Kigyulladt egy családi ház Szigetszentmiklóson, a Sóderos utcában. A mintegy hatvan négyzetméteres épület tetőszerkezete és oldalfala égett.

 

A lángokat elfojtották a helyszínre riasztott, szigetszentmiklósi és fővárosi hivatásos tűzoltók. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a tűzeset során.

 

forrás:katasztrófavédelem

The post Kigyulladt egy családi ház Szigetszentmiklóson appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5378