Szigethalmiak közössége http://www.szigethalom.net Szigethalmi Hírek, információk. Sun, 20 Aug 2017 12:03:17 +0000 hu hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.1 https://i0.wp.com/www.szigethalom.net/wp-content/uploads/2016/10/cropped-weboldal.jpg?fit=32%2C32 Szigethalmiak közössége http://www.szigethalom.net 32 32 105596438 Szigethalmi Augusztus 20. megemlékezés képekben http://www.szigethalom.net/2017/08/20/szigethalmi-augusztus-20-megemlekezes-kepekben/#utm_source=rss&utm_medium=rss Sun, 20 Aug 2017 12:03:17 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=5019 Ma, 2017 Augusztus 20.-án a Szent István szobornál ünnepi megemlékezés volt. Az ünnepi beszédet Fáki László polgármester mondta. Megszentelték a Szent István napi új kenyeret, és koszorúzással a szobornál tették tiszteletüket a helyi pártok, szervezetek. A megemlékezésen készült képeket itt találjátok: A Szigethalmi megemlékezés képei Közzétette: szigethalom.net – 2017. augusztus 20.

The post Szigethalmi Augusztus 20. megemlékezés képekben appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Ma, 2017 Augusztus 20.-án a Szent István szobornál ünnepi megemlékezés volt. Az ünnepi beszédet Fáki László polgármester mondta. Megszentelték a Szent István napi új kenyeret, és koszorúzással a szobornál tették tiszteletüket a helyi pártok, szervezetek.

A megemlékezésen készült képeket itt találjátok:

A Szigethalmi megemlékezés képei

Közzétette: szigethalom.net – 2017. augusztus 20.

The post Szigethalmi Augusztus 20. megemlékezés képekben appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5019
Zöldséges aprópecsenye http://www.szigethalom.net/2017/08/19/zoldseges-apropecsenye/#utm_source=rss&utm_medium=rss Sat, 19 Aug 2017 19:37:07 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=5014 Mint tudjátok, az oldalunknak van egy főzéssel foglalkozó társ-csoportja, a Halmiták Konyhája! Itt a Szigethalmiak közösségének tagjai nyerhetnek bebocsájtást, és oszthatják meg egymással receptjeiket, főzési tanácsaikat, és megmutathatják, milyen ételeket tudnak főzni.   A csoportban Hetente új kategóriában hirdetnek versenyt, Halmita Kaja Csata névvel. Itt az elkészített étel képét kell az albumba feltölteni recepttel, és a legtöbb like-ot kapó étek […]

The post Zöldséges aprópecsenye appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Mint tudjátok, az oldalunknak van egy főzéssel foglalkozó társ-csoportja, a Halmiták Konyhája! Itt a Szigethalmiak közösségének tagjai nyerhetnek bebocsájtást, és oszthatják meg egymással receptjeiket, főzési tanácsaikat, és megmutathatják, milyen ételeket tudnak főzni.

 

A csoportban Hetente új kategóriában hirdetnek versenyt, Halmita Kaja Csata névvel. Itt az elkészített étel képét kell az albumba feltölteni recepttel, és a legtöbb like-ot kapó étek nyer. A “nyeremény”, hogy ide, a gasztro rovatba kikerül az étel és a receptje, illetve a csoport képe egy hétig a nyertes fotó.

Ezen a héten Perényi Edina nyert, Zöldséges aprópecsenyével!“Csemegeszalonnát apró kockára vágni, kisütni a zsírját, utána kockázott hagymát üvegesre sütni benne. Rá a kockázott csirkecombfilé, kifehéredésig pirítani.

Só, bors, fokhagyma, majoranna, petrezselyem, egy kis húslével felönteni, ha félig megfőtt bele a borsó, répakocka, visszafőzni szaftjára.

Tésztával vagy rizzsel esszük.”

 

Gratulálunk a nyertesnek!

The post Zöldséges aprópecsenye appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5014
Meghívó az Augusztus 20.-i városi ünnepségre http://www.szigethalom.net/2017/08/19/meghivo-az-augusztus-20-varosi-unnepsegre/#utm_source=rss&utm_medium=rss Sat, 19 Aug 2017 18:00:04 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=5009 Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját Szigethalom Város Szent István napi ünnepi megemlékezésére 2017. augusztus 20-án (vasárnap).   Program: 9:00 Templombúcsú a görög katolikus Szent István kápolnában (Sugár u.) 10:00 Agape (szeretetvendégség) a görög katolikus kápolnánál 8:30 Ünnepi szentmise a római katolikus templomban (Kossuth Lajos u.) 11:00 Ünnepi megemlékezés és koszorúzás a Szent István szobornál (Szabadkai u.) Ünnepi beszédet mond: […]

The post Meghívó az Augusztus 20.-i városi ünnepségre appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját Szigethalom Város Szent István napi ünnepi megemlékezésére 2017. augusztus 20-án (vasárnap).

 


Program:

9:00 Templombúcsú a görög katolikus Szent István kápolnában (Sugár u.)
10:00 Agape (szeretetvendégség) a görög katolikus kápolnánál
8:30 Ünnepi szentmise a római katolikus templomban (Kossuth Lajos u.)
11:00 Ünnepi megemlékezés és koszorúzás a Szent István szobornál (Szabadkai u.)

Ünnepi beszédet mond: Fáki László polgármester

Közreműködnek:
egyházak képviselői
Kontra Marika Szvita
Sziget Néptánc Egyesület

További információ: 0624/889‐229; 0670/379‐6356; info@vszk.eu; www.vszk.eu?utm_source=rss&utm_medium=rss

 

 

 

 

 

The post Meghívó az Augusztus 20.-i városi ünnepségre appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5009
Betörők jártak a Vadasparkban http://www.szigethalom.net/2017/08/19/betorok-jartak-vadasparkban/#utm_source=rss&utm_medium=rss Sat, 19 Aug 2017 17:50:32 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=5001 Újabb értelmetlen bűneset történt Szigethalmon tegnap éjjel. A Szigethalmi Vadasparkba törtek be ismeretlenek. A pénztár konténerét feltörve a kasszát kifosztották, plusz iratokat vittek el. Régebben is történt már lopás éjszaka a park területén, akkor létrát loptak el. Most némi készpénzzel távoztak a betörők, és elhanyagolható anyagi kárt hagytak maguk után, amit a konténer feltörésével okoztak. Szerencsére a park területére nem […]

The post Betörők jártak a Vadasparkban appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Újabb értelmetlen bűneset történt Szigethalmon tegnap éjjel. A Szigethalmi Vadasparkba törtek be ismeretlenek. A pénztár konténerét feltörve a kasszát kifosztották, plusz iratokat vittek el.

Régebben is történt már lopás éjszaka a park területén, akkor létrát loptak el. Most némi készpénzzel távoztak a betörők, és elhanyagolható anyagi kárt hagytak maguk után, amit a konténer feltörésével okoztak. Szerencsére a park területére nem mentek be, és nem okoztak felfordulást az állatok kifutóiban, és egyéb eszközökben. Felfoghatatlan számunkra ez az értelmetlen garázdaság, ami mostanában Szigethalmon kezd kialakulni.

 

 

A rendőrség teljes körű bűnügyi helyszínelést végzett, ami megközelítőleg 5 órán keresztül tartott. Reméljük előkerül az elkövető, és elnyeri méltó büntetését.

Amennyiben bármilyen információval tudtok szolgálni az esettel kapcsolatban, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot keressétek a szigetszentmiklosrk@pest.police.hu e-mail címen, vagy a 06-24-525-460, 06-24-525-467 telefonszámok valamelyikén, illetve közvetlenül a Vadasparknak is jelezhetitek a 06-70-521-6785 telefonszámon, vagy a facebookon keresztül.

A vadaspark megosztása a témában itt található:

 

 

forrás, képek: Szigethalmi Vadaspark Facebook

The post Betörők jártak a Vadasparkban appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
5001
Ha tudod kik ők, százezer forint üti a markodat! http://www.szigethalom.net/2017/08/17/ha-tudod-kik-ok-szazezer-forint-uti-markodat/#utm_source=rss&utm_medium=rss Thu, 17 Aug 2017 13:51:45 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=4994 Mint tudjátok, kedd éjszaka megrongálták a közösségi stégnél levő horgász szobrot. Igazából nem is rongálásnak nevezném azt, hogy a fejét letörték. Nem tudni milyen megfontolásból történt az eset, lehet hallucinált az elkövető, és azt hitte beszólt neki a szobor, ezért tekerte le a kobakját.   Igazából már az átadáskor voltak problémák, mert a kihelyezés utáni éjszakán valakik horogkeresztet karcoltak a […]

The post Ha tudod kik ők, százezer forint üti a markodat! appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Mint tudjátok, kedd éjszaka megrongálták a közösségi stégnél levő horgász szobrot. Igazából nem is rongálásnak nevezném azt, hogy a fejét letörték. Nem tudni milyen megfontolásból történt az eset, lehet hallucinált az elkövető, és azt hitte beszólt neki a szobor, ezért tekerte le a kobakját.

 

Igazából már az átadáskor voltak problémák, mert a kihelyezés utáni éjszakán valakik horogkeresztet karcoltak a karjába. Ott az elkövető információink szerint meg lett. Most Fáki László, polgármester közzétette a kihelyezett térfigyelő kamera videóját arról a két férfiről akik erősen gyanúsíthatóak a mostani esetben. Várják a segítséget a lakosoktól a videón szereplők beazonosításában.

 

 

Kedd éjszaka megrongálták a Duna-parti horgász szobrot. A videón látható két fiatal ember gyanúsítható az esettel. Aki tud segíteni az azonosításukban, írjon nekem privátban.

Közzétette: László Fáki – 2017. augusztus 17.

 

 

Megéri foglalkozni az üggyel, hiszen a Szigethalmi Vadaspark 100.000Ft-ot ajánlott fel annak, aki információval tud szolgálni az elkövetők kilétéről. Biztos mindenki kíváncsi, milyen okok vezettek a lefejezéshez, hiszen a horgászunkat a halacskájával nagyon szeretik az odalátogatók, a gyerekek kedvence, sok közös fotó született már velük.

 

The post Ha tudod kik ők, százezer forint üti a markodat! appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
4994
Befellegzett a facebookos adok veszek csoportoknak? Itt a Marketplace! http://www.szigethalom.net/2017/08/14/befellegzett-facebookos-adok-veszek-csoportoknak-itt-a-marketplace/#utm_source=rss&utm_medium=rss Mon, 14 Aug 2017 19:30:39 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=4978 A magyar felhasználók számára is elérhetővé teszi Marketplace szolgáltatását a Facebook. Ennek segítségével a közösségi oldal használói egyszerűen tudnak különböző árucikkeket vásárolni, vagy saját dolgaikat eladni. Világszinten mostanra mintegy 550 millió ember használja a Facebook különböző adásvételi csoportjait, és csak az Egyesült Államokban havonta 18 millió új terméket hirdetnek meg az oldalon.   Annak érdekében, hogy a helyi felhasználók közötti […]

The post Befellegzett a facebookos adok veszek csoportoknak? Itt a Marketplace! appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
A magyar felhasználók számára is elérhetővé teszi Marketplace szolgáltatását a Facebook. Ennek segítségével a közösségi oldal használói egyszerűen tudnak különböző árucikkeket vásárolni, vagy saját dolgaikat eladni. Világszinten mostanra mintegy 550 millió ember használja a Facebook különböző adásvételi csoportjait, és csak az Egyesült Államokban havonta 18 millió új terméket hirdetnek meg az oldalon.

 

Annak érdekében, hogy a helyi felhasználók közötti adásvételt még egyszerűbbé tegye, a Facebook augusztus 14-én Magyarországon is elindítja a Marketplace-t, a felhasználók közötti adásvételt biztosító online piacteret. A szolgáltatás használatához – és az elérhető termékek böngészéséhez – elegendő a Facebook mobilalkalmazásában megjelenő vásárlás ikonra kattintani.A mobil alkalmazásban a https://www.facebook.com/marketplace/?utm_source=rss&utm_medium=rss linken elérhető. Tapasztalatok azt mutatják, hogy nem mindenki számára elérhető egyenlőre, de mint minden facebook újítás, előbb utóbb mindenkit utol fog érni.

A Marketplace megnyitásakor a közelben lévő felhasználók által eladásra kínált termékek fotói fogadják a látogatót. Az oldal tetején lévő keresőmező segítségével konkrét termékekre is rá lehet keresni, az eredmények pedig helyszín, kategória és ár alapján szűrhetők le. Emellett lehetőség van az árucikkek kategóriánként való böngészésére is (például elektronikai eszközök, lakberendezés, kert vagy ruházat és kiegészítők).

A beépített helymeghatározó eszköz segítségével a felhasználók nem csak a közelükben elérhető, hanem akár más településen meghirdetett termékeket is egyszerűen átböngészhetik.

Ha egy termék érdekesnek bizonyul, elég rábökni a fotójára a további információkhoz, például a részletes termékleíráshoz, illetve az eladó adatainak (név, profilkép, város stb.) megtekintéséhez. Az érdekesnek talált árucikkeket el is lehet menteni későbbre. Mind az eladók, mind a potenciális vevők áttekinthetik egymás nyilvános profilját, amelyből azt is kideríthetik, hogy a másik fél mikor regisztrált a Facebookra, illetve vannak-e közös ismerőseik.

Ha egy felhasználó érdeklődését felkeltette egy termék, akkor közvetlen üzenetben felveheti a kapcsolatot az eladóval a Facebookon keresztül, és ajánlatot tehet a vételre.

Ettől a ponttól kezdve a felek maguk állapodhatnak meg az eladás feltételeiről, a Facebook nem működik közre sem a Marketplace-en elérhető árucikkek árának kifizetésében, sem a termék kiszállításában. Ugyanakkor a Facebook gépi tanulási technológiát használ és a közössége segítségét is igénybe veszi azoknak az termékeknek a beazonosításához, amelyek sértik a közösségi oldal használatának előírásait. Ha ilyen tételt talál a Marketplace-en, a Facebook gyorsan intézkedik annak eltávolításáról.

 

A Marketplace-en rendkívül egyszerűen eladásra lehet kínálni egy terméket, csupán az alábbi három lépésre van szükség:

  1.  Le kell fotózni a terméket, vagy hozzáadni a képeket a hirdetéshez egy meglévő albumból
  2. Ki kell tölteni a termék nevét, leírását és az árát
  3.  Meg kell erősíteni az eladás helyét, kiválasztani a megfelelő termékkategóriát és publikálni kell a hirdetést

 

Dönthetünk arról is, hogy a piactér mellett párhuzamosan valamelyik adok-veszek csoportban is megjelenjen-e a hirdetésünk, ahol tagok vagyunk.

 

 

A Marketplace elindításával egy könnyen használható, egységes felület válik a felhasználók számára elérhetővé, amelyen a felhasználók közvetlenül egymással állnak kapcsolatban.

A Marketplace használatához ráadásul nem kell semmilyen új applikációt letölteni a telefonra.

A korábbi és aktuális tranzakcióikat a felhasználók “A te dolgaid” szekcióban érhetik el a Marketplace-en. Ezen a felületen érhetők el a korábban elmentett termékek, illetve az általuk meghirdetett árucikkek, illetve a más eladókkal és vevőkkel váltott üzenetek is.

Azt, hogy a magyar apróhirdető piacnak milyen sorsot hoz ez az újítás senki sem tudja, de nagy valószínűséggel a jófogás és vatera meg fogja érezni a hatását. A facebookon levő adok-veszek csoportok látogatottság csökkenését sem lehet igazából megjósolni.

The post Befellegzett a facebookos adok veszek csoportoknak? Itt a Marketplace! appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
4978
Megfékezték a lángokat Szigetszentmiklóson http://www.szigethalom.net/2017/08/10/megfekeztek-langokat-szigetszentmikloson/#utm_source=rss&utm_medium=rss Thu, 10 Aug 2017 14:28:08 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=4971 Teljes egészében égett egy épület Szigetszentmiklósnál, a Dunadűlő utcában. A tárolóként használt épület lángjait a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók három vízsugárral körülhatárolták, majd elfojtották. A rajok jelenleg a szükséges utómunkálatokat végzik – felkutatják és eloltják a még izzó elemeket.   forrás:katasztrófavédelem

The post Megfékezték a lángokat Szigetszentmiklóson appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Teljes egészében égett egy épület Szigetszentmiklósnál, a Dunadűlő utcában. A tárolóként használt épület lángjait a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók három vízsugárral körülhatárolták, majd elfojtották.

A rajok jelenleg a szükséges utómunkálatokat végzik – felkutatják és eloltják a még izzó elemeket.

 

forrás:katasztrófavédelem

The post Megfékezték a lángokat Szigetszentmiklóson appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
4971
Teljes útzár az 51-es úton baleset miatt – fotókkal frissítve http://www.szigethalom.net/2017/08/07/teljes-utzar-az-51-es-uton-baleset-miatt/#utm_source=rss&utm_medium=rss Mon, 07 Aug 2017 07:46:27 +0000 http://www.szigethalom.net/2017/08/07/teljes-utzar-az-51-es-uton-baleset-miatt/ Egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 29-es kilométerénél reggel 8 óra után pár perccel, Dunavarsány külterületén. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember meghalt, két ember könnyű sérüléseket szenvedett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.   Forrás:katasztrófavédelem

The post Teljes útzár az 51-es úton baleset miatt – fotókkal frissítve appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 29-es kilométerénél reggel 8 óra után pár perccel, Dunavarsány külterületén. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket.


Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember meghalt, két ember könnyű sérüléseket szenvedett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 


Forrás:katasztrófavédelem

The post Teljes útzár az 51-es úton baleset miatt – fotókkal frissítve appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
4959
Uszály ütközött motorcsónakkal a Tököli révnél http://www.szigethalom.net/2017/08/06/uszaly-utkozott-motorcsonakkal-tokoli-revnel/#utm_source=rss&utm_medium=rss Sun, 06 Aug 2017 14:37:12 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=4950 Uszály ütközött össze motorcsónakkal a Dunán 13 óra után pár perccel Százhalombatta, illetve Tököl térségében vasárnap délután, egy gyermeket kimentettek, egy ember elmerült a vízben, még keresik – tudtuk meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől. Bartha Károly elmondta: eddig tisztázatlan okból ütközött össze a csatornahajó, amely egy bárkát tolt maga előtt és a motorcsónak. Vezetője, egy 71 éves érdi férfi elmerült, […]

The post Uszály ütközött motorcsónakkal a Tököli révnél appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Uszály ütközött össze motorcsónakkal a Dunán 13 óra után pár perccel Százhalombatta, illetve Tököl térségében vasárnap délután, egy gyermeket kimentettek, egy ember elmerült a vízben, még keresik – tudtuk meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

Bartha Károly elmondta: eddig tisztázatlan okból ütközött össze a csatornahajó, amely egy bárkát tolt maga előtt és a motorcsónak. Vezetője, egy 71 éves érdi férfi elmerült, a rendőrség a polgárőrség és a katasztrófavédelem bevonásával, négy hajóval, valamint a parton is keresi. A motorcsónak utasa, egy hatéves kisfiú, az eltűnt férfi unokája nem sérült meg a balesetben, őt kimentették.

A baleset a Duna 1625-ös folyamkilométerénél, a főágon, az érdi oldalon történt. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vízi közlekedés veszélyeztetése miatt indít büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen – közölte a sajtóügyeletes.

 

 

forrás:MTI, fotó: Origo, MTI Fotó: Mihádák Zoltán

The post Uszály ütközött motorcsónakkal a Tököli révnél appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
4950
Mozgalmas szombatok Szigethalmon http://www.szigethalom.net/2017/08/04/mozgalmas-szombatok-szigethalmon/#utm_source=rss&utm_medium=rss Fri, 04 Aug 2017 07:00:47 +0000 http://www.szigethalom.net/?p=4936 Mostanában nem telik el hétvége program nélkül Szigethalmon. Volt stégkoncert – és még lesz is! -, volt Halmi Hajsza, Lecsófőző verseny. Rövid képes, videós összefoglaló az eseményekről, és ami még hátravan! Július első napján kezdődött az a szabadidőközpont által szervezett koncertsorozat, amivel a közösségi stéghez látogatókat lepik meg. Kellemes jazz-t, andalító gitárzenét, vagy éppen kellemes fuvolakoncertet élvezhetnek azok, akik kimennek […]

The post Mozgalmas szombatok Szigethalmon appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
Mostanában nem telik el hétvége program nélkül Szigethalmon. Volt stégkoncert – és még lesz is! -, volt Halmi Hajsza, Lecsófőző verseny. Rövid képes, videós összefoglaló az eseményekről, és ami még hátravan!

Július első napján kezdődött az a szabadidőközpont által szervezett koncertsorozat, amivel a közösségi stéghez látogatókat lepik meg. Kellemes jazz-t, andalító gitárzenét, vagy éppen kellemes fuvolakoncertet élvezhetnek azok, akik kimennek a Mi kis büfénkhez a közösségi stégnél. Egy óra felejthetetlen élményt kapunk a Duna partján, tapasztalatból írom.

Július 1.-én volt Eőry Viktória koncertje. Pár fotót itt találtok:

A közösségi stégnél levő Mi kis büfénknél rendezett koncert képei

Közzétette: szigethalom.net – 2017. július 1.

 

Július 8.-án a Hajmeresztő Halmi Hajsza borzolta a kedélyeket, ahol kicsi és nagy versenyző különlegesen “gonosz” akadályok közt futotta végig a Tököli parkerdőben kialakított pályát. Volt sárban fetrengés, autógumi cipelés, szénabálamászás, és még ezer akadály, ami a szervezők fejéből kipattant! Kellemes program volt, mindenki jól érezte magát. A futam végén a beérkező eltikkadt, sáros versenyzőket a Délegyházi önkéntes tűzoltók kérésre tűzoltóslaggal frissítették fel.
Erről képeket itt találtok:

https://photos.google.com/share/AF1QipOzyDnthPEjKi2f42hTluzDtITOvT91oorARRGNtYVYeI6j5s8Mkk3JdVK1jH8wDA?key=WndxOGpXdjRWWUpXQ3RwNmVlWU1hSUtSejE2VVZR&utm_source=rss&utm_medium=rss

 

Július 22 a lecsó napja volt! Sokan néztek ki az ablakon délelőtt, hogy vajon az eső eláll e a lecsófőző verseny kezdetéig, vagy hiába lett minden előkészület, gyakorlás, kísérletezés otthon a családon. Szerencsére az idő megkegyelmezett nekünk, és a verseny kezdetére kisütött a nap, így a sok szakács és a csapata össze tudott jönni egy nagyon jó hangulatú főzőcskézésre. Itt mi is indultunk L’ecsó-kolom csapatnévvel, és negyedikek lettünk! ( Az még hozzá tartozik a történethez, hogy az első három helyezett után mindenki negyedik lett. 😀 ). Természetesen szerintünk a mi lecsónk volt a legfinomabb, és biztos megbundázták a versenyt! ( Ez csak vicc, senki ne vegye komolyan! 🙂 )

A helyszínen készült fotókat itt találjátok:

 

Közzétette: szigethalom.net – 2017. augusztus 3.

 


Július 29 a gitárról szólt, ugyanis a stégnél rendezett koncertek listáján másodikként Kóbor Jácint kápráztatott el minket ahogy játszott ezen a csodálatos hangszeren. Kellemes gitárzene, Duna part, hideg sör vagy üdítő, és már el is vesztünk a dallamok világában. Ezt leírni nem lehet, hallgassátok meg a teljes műsort itt / A koncert 21. percnél kezdődik /:

 

 

 

….És amik lesznek még:

Augusztus 26.-án este 19 órai kezdettel a harmadik, és egyben utolsó koncertet élvezhetjük Csóka Gabriella fuvolaművész jóvoltából. Aki tud jöjjön el mindenképpen, ne hagyja ki ezt az élményt!

Augusztus 5 megint a sport napja lesz a Tököli parkerdőben, hiszen a XI. SZUFLA futófesztivál kerül megrendezésre. Ha szeretnél versenyzőként részt venni, akkor a jelentkezésed itt tudod megtenni :
https://szufla.hu/xi-szufla-futofesztival-2017/?utm_source=rss&utm_medium=rss

 

The post Mozgalmas szombatok Szigethalmon appeared first on Szigethalmiak közössége.

]]>
4936