Tótok József – MOMENTUM – egyéni jelöltje

Tótok József vagyok, a Momentum Mozgalom Pest megyei 8. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.
Régóta foglalkoztat a politika, de tevékenységem sokáig abban merült ki, amit általában politika iránt érdeklődő magyarok többsége is tesz: Én is minden nap olvastam a híreket, azt, hogy éppen mit tesz kormányunk, amibe egy normális országban már régen bele buktak volna. Figyeltem az ellenzék szerencsétlenkedését is, viszont nagyon nem volt meggyőző, amit láttam. Egyre biztosabb lettem abban, hogy ezek közül a régi pártok közül a többség az orbáni Nemzeti Együttműködés Rendszerének része, sőt mi több, építőköve és így nem a NER lebontásán fáradoznak, hanem érdekeltek annak fennmaradásában.
Ilyen állapotok közepette robbant be a Momentum Mozgalom a politikába tavaly év elején. Megalakulásukkal létrejött az új politikai generáció közössége, az a közösség, amely átlép országunk rákfenéjén, a bal- és jobboldal megosztottságán, és amely képes egy új irányt mutatni Magyarország számára. Ha a Momentum Mozgalom nincs, nem tudtam volna kire szavazni.
Csatlakoztam hozzájuk, segíteni. Nem akartam “politikus” lenni, de be kellett látnom, hogy ez az a formáció ma, mely megérdemli a támogatásom. Hogy miért? Mert egyetlen hibájuk talán naivitásuk és mindennek ellenére őszinte, tanult és tenni akaró fiatalok, akik hisznek abban és tesznek azért, hogy országunk jobb hely legyen. Úgy éreztem, itt a helyem.
Indítsuk be együtt a Csepel-szigetet és környező településeit!
Tudom, hogy sokan érezzük úgy, hogy a politika nem rólunk szól, talán még többen, hogy politikával nem is érdemes foglalkozni. Sokáig én is így gondoltam, ma viszont határozottan hiszem, hogy van remény a változásra!
Dunavarsány, Halásztelek, Majosháza, Százhalombatta, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu és Tököl képviselőjelöltjeként azért dolgozom, hogy sikerüljön felszámolnunk az elmúlt 28 év megosztottságát.
Azért fogok tenni, hogy a Csepel-sziget és környékének települései látszatberuházások nélkül, valódi, élhető települések láncolatát alkossa. Hogy ne a dugóban vagy rendelőben üljünk, hogy ne csak aludni járjunk haza, hogy ez tényleg az otthonunk legyen. Hiszek abban, hogy lakhelyünk a budapesti agglomeráció egyik ékkövét jelenti.
Hiszek abban is, hogy minden magyar állampolgár többet érdemel annál, mint amit a jelenlegi politika kínál számára. Lakhelyünk sem ezt érdemli. Itt az idő a változásra!
Mindezt viszont csak közösen érhetjük el. Ehhez kérek segítséget és támogatást.
Köszönettel és tisztelettel,
Tótok József
Elérhetőségeim:

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!