Lupa János – JOBBIK – egyéni jelöltje

Lupa János vagyok, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje Pest megye 8-as választókerületében. 51 éves vagyok, Szigethalmon élek családommal. 12 éve élek boldog házasságban, feleségemmel, aki tolmács, fordító, műfordító. Két csodás leányunk van – 8 és 11 évesek –, akiket szeretetben nevelünk. Tanárként és megbízott iskolaigazgatóként, valamint egy tolmács-fordító iroda ügyvezetőjeként dolgozom. Diplomámat az ELTE Tanárképző Főiskolai Karán szereztem. Vasárnaponként a szigethalmi református templomban kántorizálok. Aktívan 2008 óta foglalkozom politikával, ekkor léptem be a Jobbikba, mert tenni szerettem volna a hazámért és a térségért. 2010-től a párt szigethalmi elnöke, majd választókerületi elnöke vagyok. 2014-ben is ebben a választókerületben indultam.
Az érettségi megszerzését követően, egy gyárban kezdtem el dolgozni (melyet az akkori kötelező sorkatonai szolgálat másfél évre megszakított). A gyári munkában eltöltött évek alatt – a politikusok nagy részével ellentétben – fontos és valós tapasztalatokat szereztem a munkavállalókat érintő kihívásokról. Látom azt, hogy a jelenlegi, sokszor megalázóan alacsony fizetések mekkora problémát jelentenek az itt élőknek. Ahogy azt is, hogy egyre többen hagyják el a térséget és vállalnak munkát külföldön a jobb megélhetés reményében. Egykori tanítványaim közül is sajnos egyre többen hagyják el az országot. A Jobbik éppen ezt az igazságtalan állapotot felismerve indította el a béruniós kezdeményezést. Ahogy a párt, úgy én is azt szeretném, ha végre az itt élők is tisztességes bért kapnának a munkájukért és nem kellene külföldre vándorolniuk, hanem helyben boldogulhatnának.
Nagyon jól ismerem a választókerületünket, hiszen itt élek családommal, itt dolgozom. Gyönyörű helyen élünk, kiváló elhelyezkedéssel. Hiszem, hogy ez lehetne az ország egyik legélhetőbb térsége. Sajnos csak lehetne. Jelenleg azonban az alacsony bérek miatt innen is elvándorolnak az emberek. Az egészségügy haldoklik, csak a dolgozók áldozatos munkája tartja életben. A főváros bár fizikailag közel van, a közlekedés jelenlegi állapota megkeseríti az ingázók életét. Ezek azok az okok, vagyis a bérek, az egészségügy és a közlekedés helyzete, melyek miatt gyönyörű térségünk nem az az élhető hely, ami lehetne.
Ezekre a problémákra, melyek kezelésére a Fidesz-KDNP-nek hét éve lett volna, végre megoldást kell találni és egy olyan személyt, aki képes mindezeket megvalósítani. Ezért indulok országgyűlési képviselőjelöltként. Tudom a megoldást: fejleszteni kell a térség közlekedését és egészségügyi ellátását, valamint emelni kell a béreket. Országgyűlési képviselővé választásom és a Jobbik kormányra kerülése esetén képesek leszünk ezeknek a céloknak az elérésére. Magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel fejlődő pályára állíthatjuk az országot és a térséget is.
Ehhez kérem majd a bizalmát az április 8-ai országgyűlési választásokon!

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!