Szigetszentmiklósi buszmegállóban rabolt

A rendőrök őrizetbe vették azt a 20 éves férfit, aki egy helyi buszmegállóban várakozó utast, -késsel a kezében- rabolt ki Szigetszentmiklóson.

 

Egy megállóban szemelte ki áldozatát a helyi férfi 2020. november 23-án délelőtt. Odament egy buszra várakozó fiatalemberhez, a zsebéből előrántott egy kést és azzal hadonászott felé, miközben a cigarettáját követelte. A férfi a fenyegetés hatására átadta a dohánytárcát, ám támadója nem elégedett meg ennyivel.

Amikor felszálltak a Budapest felé közlekedő járatra, a férfi a buszon tovább fenyegette, a mobiltelefonját akarta megszerezni. A sértett mellé ült és a lábát ütögette, majd – miután nem kapta meg, amit kért – hallgatásra szólította fel. A megrémült utasnak sikerült leszállnia a buszról, majd értesítette a rendőrséget.

A nyomozók a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. A helyszínen szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki és egy napon belül azonosították a rablás feltételezett elkövetőjét.

Mivel a férfit első körben nem találták, a rendőrök ellene elfogatóparancsot adtak ki. Nem sokáig körözték, a Készenléti Rendőrség munkatársai késő este Budapesten elfogták, majd átadták a szigetszentmiklósi zsaruknak. A 20 éves férfit kihallgatták, aki tettét részben beismerte.

B. Erikkel szemben -őrizetbe vétele mellett- a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!