Ismét megrongálták a pecásunkat a Dunaparton

Felfoghatatlan, mi viszi rá az embereket az értelmetlen rombolásra. Kedven pecásunkat ismét megrongálták, a lábát letörték. Miért?? Kit bántott szegény? Nagyon remélem, hogy működött a kamera, és elkapnak! Remélem kikerül a képed valahova, és mi is eltörhetjük a lábad, ahogy te tetted a pecásunkkal.

 

 

Ha ezt nem tudjuk megtenni, remélem megkapod méltó büntetésed… ha esetleg még nem vagy büntethető, akkor a szüleid fogják nyögni a nevelési hiányosságaidat, mert ők tehetnek arról, hogy egy kretén antiszociális hülye vagy….

Nem leszel attól nagy ember, ha rombolsz, kárt okozol. Egy senki maradsz, aki egy köztéren kiállított szoborban tud csak kárt tenni. Esetleg problémák vannak otthon, nem megy a barátnőddel a dolog, és így vezeted le a dühödet?

Hidd el nem ez a megoldás.

A megoldás az, hogy szépen felvállalod a bűnösséged, besétálsz a rendőrségre és feladod magad. Mert szerintem most a fél város rád vadászik…

 

 

 

Ha esetleg tudjátok, ki volt, ne tartsátok magatokban, menjetek be a rendőrségre, és szóljatok, vagy a polgármesteri hivatalban. Ne hagyjuk, hogy az ilyen emberek megússzák a dolgot…

 

fotó:Facebook - Szabó Péter

 

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!