Útépítések Szigethalmon

Szigethalom Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Szigethalmi lakosokat, hogy a közlekedési feltételek, az utak minőségének javítása érdekében több helyszínen, hat – Belső utca, Fácán utca, Eper utca, Radnóti utca, és Radnóti köz, Iskola köz, és az Erdő utca – utcát érintően Szigethalom területén várhatóan 2018. augusztus 8. napjától útépítési munkák folynak. Az érintett utcák lakóit közvetlenül is értesítjük szórólap eljuttatásával.

 

A kivitelezés előreláthatóan 2018. augusztus 8 – 2018. augusztus 21. napjáig tart. Amennyiben az időjárási körülmények miatt módosul a kivitelezés időpontja, erről később tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információkat a csatolmányok között találhat a kivitelező Bitunova Kft. egyes utcákra vonatkozó értesítése szerint. Kérjük, hogy az értesítésekben megjelölt napokon szereplő időszakokban a kivitelező kérésének megfelelően ne parkoljanak, és lehetőség szerint ne közlekedjenek az érintett utcákban.  Kérjük az értesítésben foglalt kivitelezői kérések teljesítésében segítő együttműködésüket.

A kivitelezés ideje alatt az érintett utcákban és környékén várható közlekedési nehézségek, torlódások miatt az érintettek szíves türelmét és megértését kérjük.

 

forrás: Polgármesteri Hivatal

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!