Miért ne rakd ki a zöldhulladékod illegálisan?

Többször merült már fel a csoportunkban, hogy nincs pénze a városnak semmire, és a fejlesztések nehezen mennek, vagy éppen sehogy. Mindenki a városvezetésre mutogat, de igazából sok embernek tükörbe is kellene néznie, és saját magának is elmondani azokat a kritikákat, amivel másokat illetnek.

 

Hogy miért írom ezt? Mivel a zöldhulladék, amit a városban “elhagyunk” mindenfelé, az erdőszélén vagy éppen más kertje előtt, azt össze kell szedetni! Eddig információink szerint 270 köbméter illegálisan lerakott zöldhulladékot szedetett össze az önkormányzat, ami megközelítőleg több mint 500.000 ( jól olvassátok ötszázezer ) forintjába került. Vagyis nekünk került annyiba, hiszen az adónkból befolyt pénzből van fizetve az összeg.

Mennyi minden másra lehetett volna költeni ezt a pénzt… Csak kicsit nekünk, lakóknak jobban oda kellene figyelnünk a környezetünkre, és nem másra bízni a szemetünk eltakarítását!

 

 

Gondoljatok bele, ti akik elhagyjátok a szemetet…. Így is, úgy is kifizetitek az elszállítás árát… Nem lenne egyszerűbb minden hónap utolsó péntekén 14:00 – 17:00 óra között elvinni a 2315 Szigethalom, Rákóczi u. 147. számhoz (a volt laktanya területére), ahol szervezetten, legálisan és térítésmentesen lehet elhelyezni a zöldhulladékot? Csak egy lakcímkártya kell hozzá…

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!