Lövöldözés a youtube központjában

Több bejelentés is érkezett a 911 segélyhívóra kedden a YouTube Sun Bruno-i központjából, lövöldözés miatt. A sérültek számáról és hogy pontosan mi történt, egyelőre nem sokat lehet tudni.

 

 

A mentők jelenleg a helyszínen vannak és a rendőrség pedig arra figyelmezteti a lakosságot, hogy maradjon távol a környéktől – írja a BBC. A portál szerint egy nő lövöldözik.

 

A Google – mint a társaság tulajdonosa – közölte, vizsgálódnak az esetleges lövöldözés ügyében.

Vadim Lavrusik, a vállalat egyik fejlesztője Twitteren azt írta, valóban lövöldöztek az épületben, látta, ahogy az emberek rohannak az épületben. Sikeresen kimenekültek az épületből.

 

 

Todd Sherman, a vállalat termékmenedzsere Twitteren azt írta, egy értekezleten ültek, mikor hallották, hogy futnak az emberek, miután megremegett a padló. Először azt hitték, földrengés történt.

 

 

Az épület belsejéből több hívás is érkezett a 911 segélyhívó számra a KRON helyi hírállomásról szóló jelentés szerint.

A KTVU tévécsatorna riportja szerint a San Francisco General Hospital megerősítette, hogy több sérültet is visznek hozzájuk.

A San Bruno rendőrség elmondta a Fox Newsnak, hogy eddig 50 hívást kaptak a lövöldözésről.

 

Az első amerikai sajtótalálgatások szerint nem terrorcselekményről van szó, hanem vagy munkahelyi, vagy családi konfliktusról. Meg nem erősített helyi médiajelentések szerint a lövöldöző egy nő volt, akit lelőttek.

 

 

forrás: BBC, FOX NEWS, twitter, origo

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!