Figyeljünk egymásra!

Az alábbi történet az egyik csoporttagunk élettársával történt meg itt Szigethalmon, ő küldte el a történetét, kérve, hogy a kilétét ne adjuk közre. Ti hogy reagálnátok le az ilyen esetet?

 

 

2018. 03. 19. hétfő délután 14:15 és 14:30 között amikor mentem haza a munkahelyemről Szigethalmon a Fiumei utcában sétáltam, majd észrevettem hogy egy sötét szürke Seat altea (oldalán világos zöld felirat) elhalad mellettem és egy ismeretlen férfi integetett belőle. Nem vettem róla tudomást mivel nem ismertem az illetőt.

Mentem tovább majd újra láttam az autót elmenni mellettem. Kicsit gyanús volt de még mindig nem foglalkoztam vele. Amikor elhagytam a Gere pékséget ismételten láttam szembe jönni az autót ami lassított, majd megállt, és az illető kiszállt.

Mondta nekem hogy a párom küldte hogy vigyen haza. Ekkor mondtam neki, hogy köszönöm szépen engem nem kell hazavinni, haza tudok menni egyedül.

Erősködött hogy már pedig mindenképp neki haza kell vinni de én nem hagytam magam, és elutasítóan közöltem vele, hogy már pedig engem nem fog!

Egyszerűen nem hagyott békén, és egyben itt szólta el magát hogy “Mit fogok mondani Petinek”?

Ekkor esett le hogy egyáltalán nem ismerjük egymást mert a páromat nem Péternek hívják. Ezek után mondtam neki hogy hagyjon engem békén vagy hívom a rendőrséget és abban a pillanatban elkapta a karomat hogy betuszkoljon az autóba de mivel nehezen nyílt ki a kocsiajtó nem figyelt arra hogy engem hogy fog ezért ki tudtam szabadulni a kezei közül majd hazáig rohantam. Segítséget senkitől nem tudtam kérni, mivel senki nem volt a környéken.

Sajnos a kocsi rendszámát és az oldalán lévő feliratot nem tudtam elolvasni.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!