Ismét drogkereskedőket fogtak a Szigetszentmiklósi rendőrök

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon indult eljárás kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy budapesti nő és egy dunaharaszti férfi ellen.

 

A nyomozás adatai szerint a 30 éves nő és a 42 éves férfi az elmúlt időszakban különböző fajtájú kábítószerekkel kereskedett, azokat – jellemzően marihuánát és amfetamint – más személyek részére értékesítették. A nyomozók az ügyben 2018. január 26-án este megtartott házkutatás alkalmával különféle kábítószergyanús anyagokat, tablettákat, több száz, a kábítószer porciózásához használatos tasakot, digitális mérleget és készpénzt foglaltak le. A kirendelt szakértő előzetes véleményében megállapította, hogy a lefoglalt anyag kábítószernek minősül.

 

A férfit és a nőt előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a szigetszentmiklósi rendőrök, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A 42 éves gyanúsított előzetes letartóztatását a Budakörnyéki Járásbíróság 2018. január 28-án elrendelte, 30 éves társa szabadlábon védekezik az eljárás jelenlegi szakaszában.

 

forrás:rendőrség

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!