miért kell rombolni?

Ismét egy számomra teljesen érthetetlen rongálás történt Szigethalmon. Egyszerűen nem tudok okot találni az ilyen esztelen, céltalan rombolásra. Kinek állhatott útjában egy figyelemfelhívó tábla?

 

Ha nyitott szemmel jártok a városban, bizonyára feltűnt nektek is, hogy az iskolákhoz és az óvodához kikerültek a felújított gyerek alakok,amiket a eredetileg Csapó Lajos készített, és most a festősulis gyerekekkel megújítottak. Ezek aranyosan hívják fel a figyelmet az autósoknak arra a tényre, hogy bizony a következő útszakaszon gyerekek közlekednek, vigyázzanak rájuk.

Nos, péntek estére a Szent István iskolánál kihelyezett tábla valakinek útjában volt, és mondhatni “jó” szigethalmi szokás szerint a fejét vette.

De miért???

Miért kell állandóan rombolni? miért jó érzés tönkretenni a köztulajdont? Miért kell semmibe venni mások munkáját állandóan?

 

 

Ezt komolyan kérdezem, ha van aki erre tudja a választ, kérem ossza meg velem, illetve ha tudja ki volt az elkövető, akkor azt is. Szeretném ha példás büntetést kapna.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!