Betörők jártak a Vadasparkban

Újabb értelmetlen bűneset történt Szigethalmon tegnap éjjel. A Szigethalmi Vadasparkba törtek be ismeretlenek. A pénztár konténerét feltörve a kasszát kifosztották, plusz iratokat vittek el.

Régebben is történt már lopás éjszaka a park területén, akkor létrát loptak el. Most némi készpénzzel távoztak a betörők, és elhanyagolható anyagi kárt hagytak maguk után, amit a konténer feltörésével okoztak. Szerencsére a park területére nem mentek be, és nem okoztak felfordulást az állatok kifutóiban, és egyéb eszközökben. Felfoghatatlan számunkra ez az értelmetlen garázdaság, ami mostanában Szigethalmon kezd kialakulni.

 

 

A rendőrség teljes körű bűnügyi helyszínelést végzett, ami megközelítőleg 5 órán keresztül tartott. Reméljük előkerül az elkövető, és elnyeri méltó büntetését.

Amennyiben bármilyen információval tudtok szolgálni az esettel kapcsolatban, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot keressétek a szigetszentmiklosrk@pest.police.hu e-mail címen, vagy a 06-24-525-460, 06-24-525-467 telefonszámok valamelyikén, illetve közvetlenül a Vadasparknak is jelezhetitek a 06-70-521-6785 telefonszámon, vagy a facebookon keresztül.

A vadaspark megosztása a témában itt található:

 

 

forrás, képek: Szigethalmi Vadaspark Facebook

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!