Mozgalmas szombatok Szigethalmon

Mostanában nem telik el hétvége program nélkül Szigethalmon. Volt stégkoncert – és még lesz is! -, volt Halmi Hajsza, Lecsófőző verseny. Rövid képes, videós összefoglaló az eseményekről, és ami még hátravan!

Július első napján kezdődött az a szabadidőközpont által szervezett koncertsorozat, amivel a közösségi stéghez látogatókat lepik meg. Kellemes jazz-t, andalító gitárzenét, vagy éppen kellemes fuvolakoncertet élvezhetnek azok, akik kimennek a Mi kis büfénkhez a közösségi stégnél. Egy óra felejthetetlen élményt kapunk a Duna partján, tapasztalatból írom.

Július 1.-én volt Eőry Viktória koncertje. Pár fotót itt találtok:

A közösségi stégnél levő Mi kis büfénknél rendezett koncert képei

Közzétette: szigethalom.net – 2017. július 1.

 

Július 8.-án a Hajmeresztő Halmi Hajsza borzolta a kedélyeket, ahol kicsi és nagy versenyző különlegesen “gonosz” akadályok közt futotta végig a Tököli parkerdőben kialakított pályát. Volt sárban fetrengés, autógumi cipelés, szénabálamászás, és még ezer akadály, ami a szervezők fejéből kipattant! Kellemes program volt, mindenki jól érezte magát. A futam végén a beérkező eltikkadt, sáros versenyzőket a Délegyházi önkéntes tűzoltók kérésre tűzoltóslaggal frissítették fel.
Erről képeket itt találtok:

https://photos.google.com/share/AF1QipOzyDnthPEjKi2f42hTluzDtITOvT91oorARRGNtYVYeI6j5s8Mkk3JdVK1jH8wDA?key=WndxOGpXdjRWWUpXQ3RwNmVlWU1hSUtSejE2VVZR

 

Július 22 a lecsó napja volt! Sokan néztek ki az ablakon délelőtt, hogy vajon az eső eláll e a lecsófőző verseny kezdetéig, vagy hiába lett minden előkészület, gyakorlás, kísérletezés otthon a családon. Szerencsére az idő megkegyelmezett nekünk, és a verseny kezdetére kisütött a nap, így a sok szakács és a csapata össze tudott jönni egy nagyon jó hangulatú főzőcskézésre. Itt mi is indultunk L’ecsó-kolom csapatnévvel, és negyedikek lettünk! ( Az még hozzá tartozik a történethez, hogy az első három helyezett után mindenki negyedik lett. 😀 ). Természetesen szerintünk a mi lecsónk volt a legfinomabb, és biztos megbundázták a versenyt! ( Ez csak vicc, senki ne vegye komolyan! 🙂 )

A helyszínen készült fotókat itt találjátok:

 

Közzétette: szigethalom.net – 2017. augusztus 3.

 


Július 29 a gitárról szólt, ugyanis a stégnél rendezett koncertek listáján másodikként Kóbor Jácint kápráztatott el minket ahogy játszott ezen a csodálatos hangszeren. Kellemes gitárzene, Duna part, hideg sör vagy üdítő, és már el is vesztünk a dallamok világában. Ezt leírni nem lehet, hallgassátok meg a teljes műsort itt / A koncert 21. percnél kezdődik /:

 

 

 

….És amik lesznek még:

Augusztus 26.-án este 19 órai kezdettel a harmadik, és egyben utolsó koncertet élvezhetjük Csóka Gabriella fuvolaművész jóvoltából. Aki tud jöjjön el mindenképpen, ne hagyja ki ezt az élményt!

Augusztus 5 megint a sport napja lesz a Tököli parkerdőben, hiszen a XI. SZUFLA futófesztivál kerül megrendezésre. Ha szeretnél versenyzőként részt venni, akkor a jelentkezésed itt tudod megtenni :
https://szufla.hu/xi-szufla-futofesztival-2017/

 

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!