Élve temették el a Szigetszentmiklósi nőt

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a férfinak az előzetes letartóztatására, aki Újlengyel külterületén súlyosan bántalmazott, majd élve eltemetett egy szigetszentmiklósi nőt – számolt be a főügyészség.

 
Dr. Szabó Ferenc főügyész tájékoztatása szerint a bűnügy gyanúsítottja, egy 48 éves solymári férfi, Sz. Attila, aki 2017. április végén üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg a bűnügy sértettjével, egy szigetszentmiklósi nővel.

A férfi gépkocsijával Újlengyel külterületére mentek, ahol kiszálltak az autóból, majd a férfi a nőt megütötte és a testét több helyen megszúrta. A gyanúsított a még élő sértettet eltemette és sorsára hagyta. A bántalmazott asszony nem élte túl az esetet.

A nőt eltűnt személyként keresték, holttestére 2017. május 4-én találtak rá.

 

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói szinte órákon belül azonosították és elfogták azt a férfit, akit az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítanak.

A nyomozás kezdetén okkal lehet tartani attól, hogy a férfi szabadon védekezve tanúkkal összebeszélve, őket befolyásolva veszélyeztetné a nyomozás sikerét. Annak a veszélye is fennáll, hogy a bűncselekmény kimagasló tárgyi súlya folytán szabadlábon hagyva megszökne. Ezért a Pest Megyei Főügyészség indítványt tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére.

 

forrás:rendőrség,blikk fotó:rendőrség és Grnák László

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!