Holttest azonosításában kér segítséget a rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. március 24-én délután állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Bugyi, Felsővány külterületén a bányató melletti erdőben egy ismeretlen holttestet találtak. Az elhunytnál azonosítására alkalmas tárgyak, okmányok nem voltak.

 


Az elhunyt ismertetőjelei:

Az elhunyt személy 40-60 év körüli férfi, körülbelül 160-165 cm magas, vékony testalkatú, fogazata alul és felül hiányos, haja rövid, sötét színű, fejtetőn kopaszodó, további területein őszbe vegyülő. Arcán őszes színű, kb.1 cm. hosszúságú borosta.

Felsőruházata fekete színű, rövid ujjú póló melynek hátulján a nyak alatti részen Tv2 logó látható, mellkasi részén “szenvedélyünk a szórakoztatás” narancs színű felirattal. Alsó ruházata kék színű melegítőnadrág, mely jobb szárának felső részén fehér színű “Cowboy” felirat látható.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképen látható ruhanemű alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, hívja  a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot a 06/20 962-00-46-os telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 

forrás:rendőrség

 

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!