Volánbusz menetrend változások Április 1-től

A volánbusz közleménye szerint több módosítást hajt végre szigethalmot érintő menetrendekkel kapcsolatosan 2017 április elsejétől. A Marlyn telepi iskolába járóknak jó hír, hogy végre 14:50 kor is lesz busz a dunapart felé, így ha 7 órája van a gyereknek, nem kell feszített tempóban kisétálnia a postához.

Ez már évek óta probléma, hiszen az iskolák a teljes foglalkoztatottságra törekednek, így majdnem mindennapos a hét óra. Ezzel véleményem szerint a gyerekek minimum fél órát nyernek, ha nem többet a hazajutásra szánt időből.
A módosítások érintik a 632, 660, 688, 690, 694, és a 695-ös járatokat.
A teljes módosítási lista:

 

  • A 688-as, és 690-es autóbuszok – a Csepeli út forgalmához jobban igazodva – módosított menetidővel közlekednek.
  • A 688-as jelzésű gyorsjáratok megállnak Halásztelek, Akácos utca megállóhelyen is, továbbá a Csepelről közlekedő autóbuszok meghosszabbított útvonalon, Halásztelek, Kossuth Lajos utca megállóhelyig közlekednek.
  • A 14:50-kor Szigethalom, Autóbusz-állomástól (15:05: Szigethalom, Csillag utca) induló  694-es autóbusz a továbbiakban 695-ös vonalszámmal, a Nyár utca érintésével közlekedik.
  • A 632-es autóbuszok megállnak az új, Taksony, Rukkel-tó elnevezésű megállóhelyen. Ezzel egyidejűleg a járatok továbbiakban nem érintik Taksony, Vasútállomás megállóhelyet.
  •  Az alábbi 660-as vonalszámú autóbuszok Áporkán, Dömsödön, Dunavarsányban és Kiskunlacházán minden megállóhelyen megállnak:

 

 

forrás:volánbusz

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!