„Mérlegen a valóság”

Előszeretettel védekezik városunk vezetése, hogy nincsen pénz fejlesztésre; azzal kell főzni, amink van. Teljesítményüket, Szigethalom fejlődését leginkább Halásztelekkel lehet összehasonlítani. Mindkét település földrajzi fekvése, adóbevétele hasonló. Így megfelelő támpontot jelenthet számunkra Halásztelek fejlettsége, megmutatja hol is tart Szigethalom.

 

Korábban már írtuk, hogy a Szigethalmi Liberális Kör egy menedzser típusú vezetőt tud elképzelni a polgármesteri székben. Egy olyan vezetőt, aki nem elégszik meg a befolyt adóbevételekkel, hanem újabb forrásokat tár fel településünk fejlődése érdekében.

Év elején Halásztelek polgármestere egy sportcsarnok tervét tette közzé Facebook oldalán. Amennyiben elkészülne a sportlétesítmény, az igencsak növelné a települések közti különbséget. Sajnos a szigethalmi Szent István Általános Iskola József Attila utcai ingatlanán még az egyszerű tornaterem is hiányzik. Közben Szigethalom polgármestere egy közösségi stég kialakítását jelentette be, mely az idei év nagy dobása a városfejlesztés tekintetében.

Érzékelik a különbséget?

Tóth Csaba

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!