Arcon ütötte a buszvezetőt, keresik a rendőrök-Videó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság 01210/145/2017. bűnügyi számon nyomozást indított közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

 

 
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi és egy nő 2017. január 1-jén 12 óra 10 perc körül Csepelen az Erdősor utcai buszmegállóban felszállt a Szigetszentmiklós és Csepel között közlekedő buszra, ahol a járművezető kérése ellenére nem mutatták be érvényes jegyüket illetve bérletüket. A sofőr jelezte a két utasnak, hogy nem indul el addig, amíg nem igazolják azt, hogy jogosultak az utazásra. A pár férfi tagja ezen felháborodott, odalépett a buszvezetőjéhez és megütötte, ezután mindketten leszálltak a járműről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-70-198-8531 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!