Stég-projekt továbbgondolva!

Szigethalom Város Önkormányzata közösségi stéget épít a Kis-Duna partján. A beruházással lehetőség nyílik arra, hogy a lakosság, illetve a településünkre látogatók a létesítményen élvezhessék a vízpart szépségét. Akik kedvet éreznek, sütkérezhetnek, kikapcsolódhatnak a stégen.

Nem találkoztam a létesítmény terveivel, így nem tudom a végleges állapotát megítélni. A stég végébe talán érdemes volna egy alacsonyabb pontot kialakítani, hogy vízre lehessen tenni kajakot-kenut. Néhány alkalommal találkoztam olyan hobbi kajakossal, aki próbált valahogy vízre szállni a part mentén. Ez a fejlesztés az ő kényelmüket is szolgálná.

Volt szerencsém rámenni a stégre. Ahogyan onnan visszanéztem a partra, az jutott eszembe, hogy kisebb koncerteket lehetne rendezni rajta. A part formája olyan, hogy pici közönséget is elbírna, amennyiben néhány soros mobil lelátóval látnák el. A mögötte lévő ingatlant bérli az önkormányzat. Elvileg oda büfét, öltözőt terveznek kialakítani. Ez kiszolgálhatná a fellépő művészeket, illetve a nézőközönséget.
Szerintem lenne hangulata.
Tóth Csaba

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!