Dunavarsányi autófeltörőt kaptak el

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. Lajos 29 éves dunavarsányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2017. január 10. és 2017. január 23. közötti időszakban nyolc esetben tört fel olyan személyautókat, amelyeket a dunavarsányi MÁV államosnál, vagy a város HÉV megállója melletti parkolóban állított le a jármű tulajdonosa.

 

 

 

M. Lajos 2017. január 10-én a hajnali órákban két személyautó ablakát törte be és ellopta a járművek pótkerekét, valamint különböző szerszámokat.

Néhány nappal később – 2017. január 18-án a kora délutáni órákban – a MÁV állomás parkolójában négy autó tört fel. Ekkor is pótkerekeket és egy autós rádiót tulajdonított el.

 
A 29 éves férfi 2017. január 22-én egy, másnap pedig két autó ajtaját feszített ki. Hamutartót és rádiót lopott el a járművekből.

A szigetszentmiklósi rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és 2017. január 23-án az esti órákban elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Előállították, majd őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.  M. Lajos a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Az illetékes bíróság 2017. január 26-án elrendelte az előzetes letartóztatását.

 

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!