Idős asszonytól loptak dunaharasztiban

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. Zoltán 27 éves budapesti, R. Norbert 34 éves budapesti, K-né Cs. Szilvia 30 éves törökbálinti, R. Mária 40 éves érdi és S. Aranka 47 éves érdi lakosok ellen.

A gyanúsítottak 2016. december 28-án a kora délutáni órákban egy dunaharaszti családi háznál az ott lakó asszony idős korát kihasználva elterelték a figyelmét és az ingatlanból készpénzt, valamint Erzsébet utalványt loptak el, majd a helyszínről autóval elhajtottak.

A bűncselekmény elkövetése után alig fél órával a rendőrök ellenőrizték Dunaharaszti egyik utcájában azt a járművet, amellyel a lopás helyszínéről az öt gyanúsított elhajtott. Az autóban megtalálták a pénzt és az utalványokat is, amelyeket lefoglaltak. R. Zoltánt és társait elfogták, előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

A nyomozók vizsgálják, hogy a két férfi és a három nő további, hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatók-e.

Az illetékes bíróság 2016. december 30-án elrendelte az öt gyanúsított előzetes letartóztatását.

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!