Csatornából halászták ki a páncélszekrényt a rendőrök – Videó

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. János 40 éves pátyi lakos, G. Richárd 36 éves szigetszentmiklósi lakos és H. Krisztián 35 éves inárcsi lakos ellen.

A rendőrségre 2016. december 3-án érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen tettesek egy szigetszentmiklósi iroda ajtajáról lefeszítették a lakatot, majd az ajtót betörték és ellopták az ott lévő lemezszekrényt az abban lévő iratokkal és készpénzzel együtt.

A szigetszentmiklósi nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

B. Jánost és G. Richárdot még a feljelentés napján elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2016. december 6-án elrendelte az előzetes letartóztatásukat.

Harmadik társukat 2016. december 6-án fogták el a rendőrök. H. Krisztiánt szintén gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, a bíróság pedig 2016. december 9-én előzetes letartóztatásba helyezte.

A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként – a gyanúsítottak lakásán egy bukósisakba és egy nylon tasakba rejtve – megtalálták az eltulajdonított pénz egy részét is, közel 3 millió forintot, majd 2016. december 19-én az esti órákban egy árapasztó csatornából kiemelték a lemezszekrényt is.

 

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!