Laptopot lopott a tescoból

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 13130/2740/2016. bűnügyi számon folytat eljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes 2016. október 21-én 19 óra körül egy tököli hipermarketben a ruházata alá rejtett és eltulajdonított egy Asus márkájú laptopot. A készülékkel a kasszasoron fizetés nélkül haladt át, majd a helyszínről távozott. A bűncselekményt elkövető személyről kamerafelvétel készült.

laptop-lopasA Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akik a képen látható személyt felismerik, tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Bejelentéseiket megtehetik személyesen – munkaidőben – a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon, vagy hívják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2897 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!