Cserbenhagyó gázolót keres a rendőrség!

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 13130-2578/2016. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen személy 2016. október 2-án 18 óra 45 perckor Szigetszentmiklós belterületén – a Tököli utca és a Szent Erzsébet tér kereszteződésében lévő gyalogosátkelőhelye – az általa vezetett autóval közlekedett és nem biztosított elsőbbséget a gyalogosátkelőhelyen átkelő gyalogosnak, akit elütött. A baleset következtében a gyalogos az úttestre esett és megsérült. Az ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú gépjárművel megállás nélkül továbbhajtott.

 

A balesetet okozó járművet rögzítette a helyszínen lévő térfigyelő kamera, mely alapján megállapítható, hogy a jármű piros színű, feltehetően három ajtós személyautó.
A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik az említett időpontban a balesettel érintett útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, továbbá az üggyel, a képen szereplő járművel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.
Bejelentéseiket tegyék meg személyesen munkaidőben a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon (2310 Szigetszentmiklós Gyári utca 88. sz.; telefonszám: 06-24/525-460) vagy hívják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2897 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a 24 órán át ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!