Lopás miatt keresik a Szigetszentmiklósi rendőrök

Az állampolgárok segítségét kérik a szigetszentmiklósi rendőrök. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztálya 13130/2389/2016. bűnügyi számon indított eljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy 2016. szeptember 15-én 11 órakor egy Szigetszentmiklóson lévő élelmiszerüzletben tulajdonította el a sértett pénztárcáját az abban lévő iratokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt.
A lopás elkövetése után az ismeretlen személy a helyszínről távozott. Róla az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

 

A szigetszentmiklósi rendőrök várják azon személyek jelentkezését, akik a felvételen látható személyt felismerik vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Bejelentéseiket megtehetik személyesen – munkaidőben – a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon (2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 88. szám.) vagy hívják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2897 telefonszámon, az ingyenesen hívható  06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számát vagy az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!