Milliókat csalt ki a tököli nő a férfitól

Jelentős kárt okozó csalás bűntette miatt emelt vádat az ügyészség egy 53 éves tököli nő ellen, aki megközelítőleg négy év alatt (2011 és 2015 májusa között) egyebek mellett közös élet ígéretével nyolcmillió forintot csalt ki egy férfitól.

A nő  2010 nyarán, Kunszentmiklóson ismerkedett meg egy kamionsofőrrel. Hónapokon át kísérgette őt külföldre, az utak alatt közelebbi kapcsolatba kerültek, és a férfi beleszeretett. Az asszony megtudta, hogy barátja összespórolt 10 millió forintot és úgy döntött, megszerzi a pénzét.

A nő 2011 októberétől  egy másik férfi élettársa lett, de a sofőrnek azt hazudta, hogy Ausztriába költözött és ezért nem kíséri el már az útjaira. Ezután hétvégenként találkoztak csak, és telefonon tartották a kapcsolatot. A nő mindvégig közös életet ígért, a férfi pedig hitt neki, és részletekben összesen nyolcmillió forintot adott át neki. Lakásfelújítás, közös lakás vásárlása, orvosi kezelések, halálos betegség elleni műtét – többek között ezek voltak az indokok.

Még azt is elhitette a férfival, hogy közös gyermekük született, akit ő Ausztriában nevel. A sofőr azonban sosem láthatta a kicsit, csak fényképet kapott róla. A csaló a „kislány nevelése” miatti kiadásokra, a nem létező gyermek műtétjére hivatkozva további százezres összegekkel rövidítette meg barátját. A férfi mindezek mellett rendszeresen feltöltötte a nő telefonját. A pénzátadások általában Kecskeméten, néha pedig Tökölön történtek.

A szerelmes férfira családja próbált hatni, figyelmeztették, de ő továbbra is hitt a nőnek. Végül az átvert sofőr testvére jelentette fel a csalót. A kár nem térült meg.

A  vádlott szabadlábon várja a tárgyalását, az ügyben a Kunszentmiklósi Járásbíróság dönt majd – derült a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség csütörtöki tájékoztatásából.

 

forrás:24.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!