Három szigethalmi kábítószer dealer őrizetben! – videó

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Richárd 23 éves, P. Richárd 22 éves B. Dániel 21 éves szigethalmi lakosok ellen.

A három fiatal megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. április és 2016. július közötti időszakban marihuánát és amfetamint adtak el több személynek.

A szigetszentmiklósi nyomozók B. Richárdot 2016. szeptember 5-én a késő esti órákban, P. Richárdot pedig másnap délelőtt elfogták és előállították. Gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. A lakásaikon megtartott házkutatás során a rendőrök a kábítószer terjesztéséhez használatos eszközöket találtak, amelyeket lefoglaltak.

 

 

Az elvégzett nyomozási cselekmények és a tanúkihallgatások eredményeként fogták el és vették őrizetbe a rendőrök 2016. szeptember 7-én hajnalban B. Dánielt. A férfi lakásán házkutatást tartottak, amelynek során a nyomozók több zacskónyi zöld növényi törmeléket, gyors-záras tasakokat találtak és foglaltak le.

A 21 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozóhatóság kezdeményezte mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

 

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!