Cserbenhagyót keres a rendőrség!

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztálya 13130/1615/2016 bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Rendelkezésre álló adatok alapján 2016. június 22-én 11 óra körüli időben ez idáig ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú – vélhetőleg egy régebbi évjáratú sötét színű Audi típusú – személygépkocsival közlekedett Szigetszentmiklós, Gyári úton a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésesnél lévő körforgalom irányába, majd a körforgalomba behajtva nem biztosított elsőbbséget a Bajcsy-Zsilinszky utca felől érkező, már a körforgalomban haladó segédmotoros kerékpárral közlekedő személynek, aki ennek következtében elesett, és megsérült.
A balesetet követően ismeretlen személy a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik az említett időpontban a balesettel érintett útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy a képen látható járművel, továbbá az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon (2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 88. szám.), vagy hívják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2897 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a 24 órán át ingyenesen hívható 0680/810-107 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!