Még két kábítószer dealer bukott le a napokban-Videó

Kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya K. Dániel 27 éves szigetszentmiklósi és P. Péter 21 éves halásztelki lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves férfi az elmúlt két évben havonta több alkalommal adott el kábítószert több személynek. Társa, K. Dániel az elmúlt években szintén rendszeresen értékesített kannabiszt, valamint az elmúlt három évben hetente többször kínálta kábítószerrel barátnőjét is.

A szigetszentmiklósi rendőrök a két férfit 2016. augusztus 30-án az esti órákban fogták el. Előállították őket a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették mindkettőjüket. Esetükben a drog gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók házkutatást tartottak a gyanúsítottak lakásán. Az ingatlanokban több tasakban ismeretlen eredetű és összetételű fehér port, növényi anyagmaradványt, alufólia darabokat, önzáró tasakokat, valamint dohányörlőt találtak, amelyeket lefoglaltak.

K. Dánielt és társát az illetékes bíróság 2016. szeptember 1-jén előzetes letartóztatásba helyezte.

Ellenük a további eljárást szakértők bevonásával folytatja a nyomozóhatóság.

 

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!