Szigethalmon fogták el a tolvajt

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség, valamint lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. Tibor 31 éves budapesti lakos ellen.

 

A férfi 2016. július 7-én Dunaharasztiban egy családi ház előtt várakozó idős hölgyhöz ment oda és kéményseprőnek adta ki magát, hogy bejusson a házba. Az asszony elküldte, mivel két hónappal azelőtt volt nála ellenőrzés. Ekkor Sz. Tibor tett néhány lépést, majd visszafordult és kitépte a nő nyakából az aranyláncot és futva elhagyta a helyszínt.

A férfi és társa – szintén Dunaharasztiban – 2016. július 16-án az éjjeli órákban egy panzióba akart betörni, de az ablak befeszítése közben megzavarta őket a recepciós, ezért a helyszínről elmenekültek.

 

A rendőrök 2016. augusztus 23-án a reggeli órákban Szigethalmon elfogták Sz. Tibort és előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, majd – mivel elfogatóparancs volt kiadva ellene – büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

 

Ellene a további eljárást mindkét ügyben a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság folytatja le.

 

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!