Újabb dealer van rács mögött Szigetszentmiklóson – Videó

Nagyon úgy néz ki, hogy a szigetszentmiklósi rendőrök egy droghálózatot derítenek fel mostanában, mert újra egy drogkereskedőt fogtak el.

szmiklosdealerEljárás indult kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Zoltán 29 éves szigetszentmiklósi lakossal szemben a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

 

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként 2016. augusztus 12-én a késő délutáni órákban egy szigetszentmiklósi családi házban házkutatást tartottak, amelynek során zöld színű növényi törmeléket, kábítószergyanús fehér port, digitális mérlegeket, önzáró nejlon tasakokat, alufóliát, valamint fehér porral szennyezett CD tokokat találtak. Otthonából előállították G. Zoltánt a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy két-három éve anyagi haszonszerzés céljából kábítószert árult az otthonában.


A nyomozóhatóság előterjesztést tett az illetékes ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene a büntetőeljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság folytatja le.

forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!