Összekeverték az üzemanyagot a csepeli Auchan kúton


Az Auchan közleményt adott ki a csepeli benzinkúton történt üzemanyag cserével kapcsolatban.

 

Kedves Vásárlónk! A mai napon (2016. 07. 22.), az Auchan budapesti (Csepel, Rákóczi Ferenc út 277.) töltőállomásán vállalatunk egyik beszállítójának elismert hibájából a 95-ös benzin és dízel üzemanyag nem a megfelelő tartályba került.
A hiba észlelését követően a töltőállomást azonnal lezártuk és megkezdtük a hiba elhárítását. Amennyiben ma 10:51-11:45 között 95-ös benzint vagy dízel üzemanyagot tankoltak és gépjárművük motorjának működésében bármilyen szokatlant tapasztalnak (akadozik, rángat), javasoljuk álljanak meg és szállíttassák azt szakszervizbe. Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, érintett vásárlóink igazolt kárát természetesen megtérítjük.

Kérjük az érintett vásárlóinkat, hogy további ügyintézés céljából vegyék fel a kapcsolatot vállalatunkkal az Auchan budapesti (Csepel, Rákóczi Ferenc út 277.) töltőállomásán, vagy InfoCenterén (+36-40 10-90-10) keresztül.

Ha ott tankoltál, mindenképpen jelezd, mert a rátankolásnál nem biztos,hogy azonnal jelentkeznek a problémák. Egy benzines autó üzemanyag rendszerének a tisztítása nem olcsó mulatság, de a dizelbe való rossz üzemanyag tankolása bizony könnyen több százezres nagyságrendű is lehet.

 

forrás:auchan.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!