Halásztelken elkapták a “leesett a kamionról” bandát

A Hatvani Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen személyek ellen, akik 2016.április 20. és július 18. között három alkalommal az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőjében továbbá egy gyöngyösi kamion parkolóban az ott éjszakára leállított tehergépjárművek ponyváját kivágták.

 

Az elkövetők közel 150 darab kávéfőző gépet, 7 raklapnyi pelenkát valamint 138 csomag tisztasági betétet tulajdonítottak el a járművek platóiról.

Az eljárásban begyűjtött információk alapján a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hatvani Rendőrkapitányság rendőrei 2016. július 20-án a déli órákban elfogták B. József halászteleki lakost, aki személyautójával közlekedett otthona közelében.

 

Szintén a településen július 20-án fogtak el a rendőrök további két halászteleki férfit, majd mindhármat előállították a Hatvani Rendőrkapitányságra.

A 46 éves B. József, a 23 éves B. Zsolt és a 24 éves B. László ellen – őrizetbe vételük mellett – több rendbeli lopás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás, melyben a rendőrség vizsgálja, hogy a terheltek követtek-e el további, hasonló jellegű bűncselekményeket.

A Hatvani Rendőrkapitányság kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozását.

 

forrás:police.hu

 

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!