Kiállítás

A Gazdának elgurult a gyógyszere… Képzeljétek el: Féltve dédelgeti azt a sok vacak rádiót (arra a rengeteg régi száraz fára de jó lenne rápössenteni), javítgatja, törölgeti nézegeti őket, van amelyiket néha hallgatja is.

Zorró a suliban

Ugye, hogy a fűben is jól mutat a fekete bundám…

Most fogja mindet, mi itthon van (sok van a „nagymama padlásán” meg a Öreg rádiók kiállításán is), összecsomagolja és elviszi a Könyvtárba. Oda mi is járunk, de a Gazda nem visz be, azt mondja nem nekünk való, pedig milyen finom papír illat jön ki… Ha azt a sok könyvet megehetném (képzeljétek el, be kell érnem egy-egy otthon elcsent kötettel, itt meg polcszámra vannak a könyvek).

Hétfőn a Gazda és a barátai összerakják a kiállítást és keddtől a könyvtár nyitvatartási idejében látogatható. Azt mondja a kiállításon nem lesznek olyan szavak, hogy KF oszcillátor, audion, pentóda, vagy rácsfeszültség. Ezek helyet a rádiókról lesz pár szó, illetve a korról, amikor készültek. Lesz néprádió, Népszuper, Pacsirta és sok minden más. A rendelkezésre álló hely sajnos korlátozza mit tudnak bemutatni, de én biztos ott leszek (már ha  a Gazda nem zavar ki).

A bemutató különleges pontjának ígérkezik, hogy a Gazda a kiállítás keretében fog néhány rádiót szétkapni.

Frissítés

Az esztétikai javításokhoz Gazda vett két tubus temperát. Ellenőriztem, a fehér finom.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!