Előzetesben a kiskunlacházi csaló

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ráckevei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya J. Gábor 36 éves kiskunlacházi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015 októbere 2016. május 8. közötti időszakban egy dömsödi férfitől több, mint 2 millió forintot csalt ki – több részletben – arra hivatkozva, hogy nagy összegű banki lekötésének kamatait fel tudja szabadítani és abból az összegből egy sportegyesületet tudjon támogatni. Az egyesület támogatására és a kölcsön kért összeg visszafizetésére azonban nem volt lehetősége.

A 36 éves férfi 2015 januárjában egy kiskunlacházi nőtől is pénzt kért. Azt ígérte, hogy a sértett lányának segít az autójával kapcsolatos hitelek ügyintézésében. Ez azonban már a pénz átvételekor sem állt szándékában.

A férfit a lakásában fogták el 2016. július 11-én a ráckevei rendőrök. Előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2016. július 13-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!