VÁROSNAPOK 2016 – LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a Szigethalmi Városnapok június 11-12-én kerül megrendezésre a Városi Szabadidőközpont területén (Sport u. 4.). Ezeken a napokon a környező utcákban megnövekedett forgalomra kell számítani, kérjük, legyenek türelmesek, és figyeljenek egymásra.

Június 11-én 8:00 és 21:30 között útlezárásra kell számítani a Sport utcán a Thököly u. – Eszterházy u. közötti szakaszon. A rendezvény ideje alatt ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a piac parkolójában (Piac u.) és a volt ÉGSZÖV területén (Thököly u.). A korlátozott férőhelyek miatt is kérjük, hogy aki teheti, a rendezvényt gyalogosan vagy tömegközlekedéssel közelítse meg. A közlekedés zavartalanságát és a szabályok betartását a Szigethalmi Polgárőr Egyesület tagjai és az út- és közterület-felügyelet munkatársai segítik.

A nagyobb forgalom mellett nagyobb hangzavar is várható. Szombaton éjfélig, vasárnap kb. 23:00-ig tartanak a színpadi programok. Az előforduló kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük!

Kérjük, látogassanak el Önök is a 2016-os Szigethalmi Városnapokra!

További információk irodánkban, a http://vszk.eu/honlap_vn/ honlapon és az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/1083844501679980/

 

 

 

forrás:facebook

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!