Dominika gyilkosa játszadozik a bírósággal

Elképesztő indokkal sikerült eltolnia az ítélethirdetést annak a férfinak, aki 2013-ban a halásztelki dunaparton egy téglával agyonverte a szigetszentmiklósi tinilányt, Dráfi Dominikát (†16), mert elutasította közeledését.

 

2015-ben első fokon 18 évre ítélték T. Zoltánt (33), a bíró plasztikusan részletezte, miért biztos, hogy a férfi meg akarta ölni a hallássérült tinédzsert.

 

A tárgyaláson levetítették azt a felvételt, ahol az elkövető egy bábun eljátszotta a gyilkosságot

A tárgyaláson levetítették azt a felvételt, ahol az elkövető egy bábun eljátszotta a gyilkosságot

 

– Először csak fojtogatta, de áldozata olykor levegőhöz jutott. Ezután módszert váltott: először ököllel ütötte, azután egy fél téglával verte a fejét. Zavarhatta Dominika tekintete, ezért az első csapás után arccal lefelé fordította, és így sújtott le rá többször – magyarázta a tárgyaláson a bírónő.

 

Most 2016.05.26-án T. Zoltán (33) újra bíróság elé állt, hogy a korábbi, első fokon kiszabott 18 éves büntetés után végleg eldőljön, mi lesz a sorsa. A férfi azonban eltáncolt az igaz­ságszolgáltatás elől, legalábbis egyelőre: azt mondta, hogy a börtönben tudathasadása lett.

– Az ítélet után meg akartam ölni magamat. Elvágtam a kezemet. Ezután az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállítottak. Ott megállapították, hogy „kettős én személyiségem van” – hebegte a bírónak a férfi.

Ennek ellenére azonban még­iscsak megmaradhatott a magához való esze, hiszen információink szerint perli a magyar államot azért, mert szerinte embertelenek a fogva tartás körülményei. Úgy tudjuk, jó esélye van arra, hogy kártérítést kapjon, hiszen a strasbourgi bíróság a közelmúltban több, az övéhez hasonló esetben már komoly összegeket, akár több millió forintot is megítélt rács mögött ülő bűnözőknek.

Dráfi DominikaDominika szülei kiborultak, amikor megtudták, hogy nem kerül pont az ügy végére. Úgy érzik, sebeiket újra és újra feltépik.

– A férfi csak húzza az időt, így akarja megúszni a felelősségre vonást – háborgott az édesapa, János. Tulajdonképpen az egész család tönkrement a kislány halála óta, a tragédia mindannyiukat megviselte, az egészségük is ráment. A történtek óta nincs nap, hogy ne jutna eszükbe, milyen kínok közt halt meg a kislány.

T. Zoltán egyébként a mai napig titkolja, hogy a börtönben mit tett, s erre igen jó oka van: gyerekgyilkosként állandó célpontja a többieknek, a börtönhierarchia legalján van. Információink szerint jelenleg is hasonló bűnelkövetőkkel együtt, úgynevezett „pedofilzárkában van”, hogy ne bántsák a rabtársai.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!