II Kamion Show 2016 Szigethalmon!

Láttál már megközelítőleg kilenc tonnás monstrumot több mint ötszáz lóerővel amint nekifeszül az aszfaltnak? Na és mindezt duplán, mert gyorsulási versenyt tartanak? Nem, nem kell Texasba vagy Arizonába menned a 66 útra, hogy lásd mindezt. Házhoz jön, ide Szigethalomra!

Nem hiszed? akkor gyere ki 2016. június 24 és 26 között A szigethalmi szabadidőközpontba és a saját szemeddel láthatod a kamionokat! Nem lesznek kevesen, a rendezőtől tudom, hogy több mint 50 kamion várnak a világ minden tájáról! A legendák szerint lesz állítólag Kenworth kamion is.. igen, olyan mint a Konvoj című filmben Gumikacsa, olyan csőrös! Jól van, az MACK volt, de a csőr a lényeg… Hátha lesz olyan is!
kacsa

Lesz még motoros bemutató, kamionos ügyességi verseny, amcsi autók bemutatója, gyerekeknek ugrálóvár, meg rajzverseny és vetélkedők az egész családnak! Szerintem még a kamionra is fel lehet majd ülni, és menni vele!

kamion-show-szigethalom-2016

Ha segíteni akarsz, lesz véradó kamion is! Szerintem a nővérkék is jól fognak kinézni, és reméljük gondolnak a lányokra is, egy szép szál izmos ápoló személyével.

Lesz baleset szimuláció is, fiataloknak kötelező a jelenlét, mert szerintem egy életre megfogják tanulni ott,hogy a biztonsági öv nem dísznek van, és bizony a sebesség nem arányos az alkoholfokkal… Részleteket majd a helyszínen, de megéri kinézni.

kamionplakat4Mondtam már, hogy ingyen van?

És azt mondtam,hogy lesznek koncertek is? MC HAWER & TEKKNŐ ( ” álmom egy tanya, állatok hada, szántani fogok barázdát.. “ Lesz is barázda a kamionoktól a sportpályán, ami lássuk be, végre megtalálta az értelmét, ha másra nem használjuk! ), Rock Fanatic, P mágnes, Nyugtalan, Jump&Fanatic, ja és lesz retro disco is!

Szolgálati közlemény a hivatalos aggódóknak, a focipálya megmarad, a szervező helyreállítja a károkat,amiket a kamionok okoznak.. bár ismétlem, amekkora gödrök vannak a pályán, csak jobb lehet, max megszűnnek a kacsaúsztatók. A betont se szedik fel sajnos, hiába reménykedünk hogy végre lesz indok megcsinálni az utakat.

 

A kamionos felvonulás útvonalát ahogy megtudom, azt is megosztom veletek,mehetünk csápolni majd!

Részletes programinformáció: http://kamionshow.hu/programok/

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!