Kiszakították az ékszerüzlet falát Csepelen

Budapest XXI. kerületben 2016.02.29-én éjjel 1óra 15 perc körül 3 elkövető a Csepel plázában levő ékszerüzlet utcai frontjának a falát egy gépjármű segítségével kiszakították, majd ezt követően az üzlethelyiségbe behatoltak és ékszereket tulajdonítottak el. A bűncselekményt követően a helyszínről elmenekültek.

 

fotó:police.hu

fotó:police.hu

A XXI. kerületi Rendőrkapitányság helyszínre érkező járőrei a menekülő gépjárművet megállásra szólították fel, de az elkövetők ennek nem tettek eleget, az intézkedés alól kivonták magukat és Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton Szigetszentmiklós irányába menekültek.

A nagy sebességgel közlekedő gépjármű felett annak vezetője elveszítette az uralmát, amelynek következtében a gépjármű villanyoszlopnak ütközött, majd az árokba hajtott.

A csepeli rendőrkapitányság járőrei D. Tamást 35 éves tápiószecsői, és M. Gyulát 35 éves úri lakost a baleset helyszínén elfogták, míg harmadik – ez idáig ismeretlen társukat – a rendőrök továbbra is keresik. A két tolvaj ellen büntetőeljárás indult lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

 

forrás:police.hu

 

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!