Nincs választás,megállt az idő?

Bő másfél évvel a választások után, gondoltuk körülnézünk a hazai pártfronton,ki miként kommunikál a választóival,illetve mennyire aktív az online jelenlét a megválasztott képviselőink és szervezeteik részéről.

 

FIDESZ
A 2014 októberében példátlan zakót kaptak itt szigethalmon.
Meg is fagyott az online jelenlétük,egy szó nem sok annyi információt sem kapunk tőlük.
Weboldal és facebook profiljukon is 2014-ben volt utoljára aktivitás..
A kompenzációs listával bejutott képviselők közszereplői facebook profilt nem tartanak fent,és nem is kommunikálnak hivatalosan.

 

MSZP
… 0.. azaz nulla jelenlét itt városunkban. se facebook,se weboldal. Mondjuk képviselőt sem sikerül bejuttatni, feltéve ha nem vesszük Dr. Schuller Gábor Józsefné személyét,aki ügyesen átsiklott Az összefogás csapatához.

 

DK
Képviselőt nem tudhatnak a nagy szigethalmi kerekasztalnál,de online jelenlétük van,egy facebook oldal. Helyi tájékoztatás szinte alig, az országos propaganda jelenik meg.

 

JOBBIK
Online jelenlétben talán ők a legaktívabbak. Weboldaluk nem csak az országos propagandából áll,saját véleményt is megfogalmaznak bizonyos esetekben a helyi történésekről.Ugyanez mondható el a hivatalos facebook oldalukról is.
Érdemes megemlíteni, hogy Bán Norbert képviselőnek van közszereplői facebook profilja,ami próbálja követni a helyi eseményeket, bár a választások utáni kezdeti lelkesedés a saját véleményének megosztásával kapcsolatosan gyorsan abbamaradt.

 

Összefogás Szigethalomért
Ők voltak a nagy nyertesek 2014-ben,szinte letarolták a körzeteket. Oly nagyon megörültek ennek, hogy a weboldaluk frissítése le is állt azon nyomban, és csak egy emlékmű lett a nagy sikerüknek. Facebook oldaluk kimerül a városi szabadidőközpont programjainak kirakásából.
A bejutott képviselők részéről nem találtam közszereplői facebook megjelenést, magán facebook profiloldalakat igen. Van aki aktív és építő jellegű hozzászólásokkal segíti a közösséget, és van aki botrányos “ki ha én nem” stílusban oktatja ki a választóit.. Majd kiderül,mennyire fog ez visszaütni a következő választáskor, feltéve ha hosszútávon gondolkoznak.
Polgármester úr részéről hivatalos közszereplői facebook oldalt nem találtam,ellenben oldalt találtam,de ez is csak a választásokig üzemelt, illetve egy weboldalt ,de sajnos ennek a frissítése is leállt 2010ben.

 

Természetesen minden képviselőnk megtalálható az önkormányzatban, elérhetőségeik és fogadóóráik megtalálhatók a hivatalos weboldalon. Feltéve ha nem Firefox vagy Chrome böngészővel jár feléjük az ember, mert akkor néha bizony csúnya nagy ürességet tud látni az ember.

 

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!