Lövöldözés Csepelen

2016. február 20-án 23 óra 35 perc körüli időben bejelentés érkezett a BRFK Tevékenység Irányítási Központjába, amely szerint a Budapest XXI., Szent Imre téren egy férfi lövéseket adott le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat B. István 34 éves budapesti lakos ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

B. István egy gáz-riasztó fegyverrel három személy irányába lőtt, akik közül egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett.
A percek alatt helyszínre érkező rendőrök a 34 éves budapesti férfit elfogták, majd előállították a kerületi kapitányságra.
Vele szemben az eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Karácsony Sándor utca felé vezető oldalon a Kossuth Lajos utcát a Károli Gáspár utca és a Vermes Miklós utca között teljes szélességben lezárták a helyszínelés idejére, az Ady Endre út felől érkező buszokat és személygépkocsikat a Vermes Miklós utcára terelték.

 

 

forrás: police.hu, csepel.info

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!