Csak a testedre van szükség!

Szeminárium a Fitt-Lesz Halom rendezvény keretén belül

A kistérségben először, ezen a délelőttön megismerhetitek az edzőként és sportosan élőként is egyaránt fontos, mind a súlyzós mind a funkcionális edzésekbe jól beilleszthető, saját testes speciális gyakorlatok, mozdulatok helyes kivitelezését és oktatását, melyek segítségével egy finomhangolt harmonikusan működő fitt fizikumot építhettek, magasabb szintre emelhetitek az edzéseteket és hatékony mozgáskultúrájú, fizikumot építhettek az eddigi tudásotokat kiegészítve!
Attila 2
Major Attila vagyok, 44 éves 6 éves korom óta sportolok. Versenyszerűn kajakoztam, atletizáltam, röplabdáztam, Shotokan karatéban fekete övet szereztem, testépítőként nemzetközi bajnok, Superbody bajnok voltam. 23 éve dolgozom edzőként. 11 éve vagyok az egri vízilabda csapat erőnléti edzője. Magyar és világbajnok, judo, ugrókötél, MMA, és korosztályos úszók erőnléti edzéseit irányítom. Feleségemmel Eger belvárosában egy mozgásstúdiót vezetünk Jelszavunk: Mozogj jobban.

Szemináriumomon várok minden olyan aerobik oktatót, személyi edzőt és sportolót, aki egyetlen súlyzó és funkcionális eszköz nélkül szeretne egy tökéletesebben működő, impozáns kinézetű testben élni, vagy az ehhez vezető utat megmutatni másoknak.

A képzés ideje: 2016.02.27.  08.00-12.00

A képzés helye: Széchenyi István Általános Iskola, 2315 Szigethalom, Thököly u. 37.

Ára: 6 000 Ft (regisztrációs csomagot is tartalmaz, sok hasznos ajándékkal és tudománnyal)

Létszám: max. 12 fő (regisztráció sorrendjében)

Regisztráció: lang.m@pr.hu

https://www.facebook.com/Fitt-Lesz-Halom-220474641469997/?fref=ts

https://www.facebook.com/events/178093649225115/

Előlegfizetés szükséges a regisztráció hitelesítéséhez, melyről információt a regisztráció után küldünk.

Ne maradja le, mert biztosra veheted, hogy lesz folytatás is.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!