Ha tudod kik ők, százezer forint üti a markodat!

Mint tudjátok, kedd éjszaka megrongálták a közösségi stégnél levő horgász szobrot. Igazából nem is rongálásnak nevezném azt, hogy a fejét letörték. Nem tudni milyen megfontolásból történt az eset, lehet hallucinált az elkövető, és azt hitte beszólt neki a szobor, ezért tekerte le a kobakját.

 

Igazából már az átadáskor voltak problémák, mert a kihelyezés utáni éjszakán valakik horogkeresztet karcoltak a karjába. Ott az elkövető információink szerint meg lett. Most Fáki László, polgármester közzétette a kihelyezett térfigyelő kamera videóját arról a két férfiről akik erősen gyanúsíthatóak a mostani esetben. Várják a segítséget a lakosoktól a videón szereplők beazonosításában.

 

 

Kedd éjszaka megrongálták a Duna-parti horgász szobrot. A videón látható két fiatal ember gyanúsítható az esettel. Aki tud segíteni az azonosításukban, írjon nekem privátban.

Közzétette: László Fáki – 2017. augusztus 17.

 

 

Megéri foglalkozni az üggyel, hiszen a Szigethalmi Vadaspark 100.000Ft-ot ajánlott fel annak, aki információval tud szolgálni az elkövetők kilétéről. Biztos mindenki kíváncsi, milyen okok vezettek a lefejezéshez, hiszen a horgászunkat a halacskájával nagyon szeretik az odalátogatók, a gyerekek kedvence, sok közös fotó született már velük.

 

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!