Orbán Viktor is eljön a Járási Hivatal megnyitójára

2017 március harmadikán lesz az ünnepélyes megnyitója a Járási Hivatalnak az ÁTI ipari park 1/A épületénél, amin információink szerint Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke is részt vesz.

Ezen a héten postázták a meghívottaknak a tájékoztatást, hogy ünnepélyes keretek közt Orbán Viktor miniszterelnök részvételével adják át a hivatali épületet, ezzel egy helyre hozva Ráckevéről a bíróságot, Szigetszentmiklósról a rendőrséget és a Járási Hivatal osztályait.

A meghívók kiküldési ideje számunka furcsa, mintha direkt úgy ütemezték volna, hogy véletlenül se lehessen semmilyen demonstrációt bejelenteni a rendőrségen, ugyanis annak átfutási ideje 15 nap. Valószínűleg miniszterelnökünk nem fogja tapasztalni azokat a problémákat, amikkel mi naponta szembesülünk közlekedés terén, mert több felvezető autó fogja leparancsolni az útról ez embereket, ezzel még nagyobb káoszt okozva a Mű út forgalmában.

Nem fogja érezni a felüljáró hiányát, hiszen ő csak át fog suhanni a HÉV átjárón, mint kés a vajon. Nem fog dugóban ülni több mint háromnegyed órát, csak azért hogy bejusson Szigethalomra.

Kérdéseinkkel megkerestük a közútkezelőt, mint a Mű út fenntartóját, hogy a nagy napon milyen forgalmi korlátozásra kell számítani, illetve a buszközlekedést mennyire fogja befolyásolni. A választ természetesen megosztjuk itt a weboldalon.

Frissítés:
A közútkezelő válaszát megkaptuk:

Kedves Fejes János!

Társaságunkhoz küldött megkeresését köszönettel megkaptuk, azzal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk.
Szigetszentmiklóson az ÁTI ipari parknál az új Járási Hivatal épületegyüttes ünnepélyes átadásával kapcsolatban még nem érkezett társaságunkhoz megkeresés, ezért az érintett útszakaszon bevezetésre kerülő forgalomkorlátozásról, lezárásról nincs tudomásunk. Amennyiben szükséges lesz az út lezárása, a forgalom elterelése, valószínűleg azt rendőri irányítással fogják bevezetni.

Üdvözlettel

Velkei Lilla
kommunikációs osztályvezető

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!