Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A szigetszentmiklósi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy halálos kimenetelű közlekedési baleset ügyében. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 13130/1389/2018. bűnügyi számon eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. május 10-én 19 óra 15 perckor egy nő az általa vezetett Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Taksonyban, az 5202-es számú úton, Bugyi irányából a Szent Imre út irányába. Amikor az 51-es számú út kereszteződéséhez ért figyelmen kívül hagyta az ott kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, oda behajtott és nekiütközött egy betegszállító gépkocsinak. A baleset következtében a betegszállító autó négy utasa könnyű sérülést szenvedett. A Suzuki sofőrje olyan súlyosan sérült, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

A szigetszentmiklósi rendőrőrök kérik, hogy aki szemtanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon (2310 Szigetszentmiklós, Apor Vilmos u 1. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás:Rendőrség

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!