Vélemény az orvosi ügyeletünkről- A válasz

Tegnapi nap folyamán Fáki László polgármester úrtól megkaptam azt a levelet, amit válaszként írt a panaszos levélre. Abban igaza van a polgármesternek, hogy ha azonnal névvel címmel, pontos esetleírással fordulunk egyből a hivatalhoz, akkor ők kivizsgálják egyből az esetet, és a facebookon “jelentett”, megosztott háborgásokat nem tudják bejelentésnek venni. ( Lásd levágott disznófej a Szabadság utcában. Facebookon megosztottátok, de érdekes módon senki nem ment be a közterületesekhez, én voltam az első, aki személyesen jeleztem nekik a problémát…. Mondjuk ettől függetlenül rajta voltak az ügyön, és már intézték. )

 

 

A polgármester úr válaszlevele:

Tisztelt F. M.! [1]

Ha részeg volt az ügyeletes, akár orvos, akár asszisztens, akkor megértem felháborodását. De ez az ügy kezeléséhez és megoldásához nem visz közelebb a levele. Ha mindez szombaton történt, miért szerda este kapunk jelzést. Ha jelzést kapunk, akkor miért nincs leírva, hogy mi történt, mikor és kivel. Ha ezt hétfőn megkapjuk, akkor már előbb tudtunk volna intézkedni. Kérem, hogy legyen szíves megírni, mikor és mi történt. A szolgáltatónak is az az érdeke, hogy ilyen ne legyen többet.

Továbbá arról is szeretném tájékoztatni, hogy ez év márciusától más cég veszi át az ügyeleti ellátást. A tavaly kiírt közbeszerzés egyik fontos kérése volt, a betegek elégedettségének mérése. Minden egyes konkrét esetben. A képviselő-testület új helyet is fog biztosítani az ügyeletnek. Azt reméljük az eddigi problémák meg fognak ezután oldódni.

 

 

[1] A név szerkesztő által monogramra cserélve

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!