Mozgalmas nap volt a tegnapi a tűzoltóknak-Képekkel

Nem mondhatni, hogy eseménytelenül teltek az órák tegnap, június 3.-án szombaton a Szigetszentmiklósi tűzoltóknak, mert két tűzesethez is riasztották őket a környező településeken.

 

Nem sokkal 12 óra előtt tűz keletkezett egy hatvan négyzetméteres raktárban szombat délelőtt Szigetszentmiklóson, a Sóderos utcában. Az épületben asztalokat, padokat és egyéb eszközöket tároltak, amik a tűz következtében kigyulladtak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.

A tűzoltók az oltás ideje alatt kettő gázpalackot az égő raktárból kihoztak, a hűtésükről vízsugár segítségével gondoskodtak.

 
Alig fejezték be a tűzoltást Szigetszentmiklóson, fél háromkor már mentek is Halásztelekre, a Dunasor utcába egy kétszintes, száz négyzetméteres családi házhoz, aminek kigyulladt a tetőtéri szobája és a folyosója. A tűzoltók kiérkezésekor a helyiségek már teljes terjedelmükben égtek, személyi sérülés nem történt.

A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett épület részt.

 

 

 

Foto: PMKI Szigetszentmiklós HTP

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!