Nem nyúlunk a vadon élő kölyökállatokhoz!

Ezt a postot a Szigethalmi vadaspark osztotta meg. Lehet indulatos, és sértőnek tűnik, de ha belegondolunk, valahol jogos. A tudatlan emberek összeszedik a vadon élő állatok kölykeit, mert egyedül látta őket.. Ezzel kiszakítja őt a természetes közegéből, visszavinni már nem lehetséges, mivel az ember szaga miatt az anyjuk már nem látja el őket. Így a vadállományt csökkenti, és felesleges terheket ró minden vadasparknak, ahova bekerülnek ezek az állatok.

 

 


Kedves Olvasóink!
Csak, hogy tisztán lásson mindenki, mert az előző kiírásunk nem volt egyértelmű! IGEN!!!! FEL VAGYUNK HÁBORODVA!!!! Miért is, leírom konkrétan, hogy mindenki értse!

1 hét alatt 5 őzgida, 1 rókafi és 7 madárfióka, 3 vaddisznó! Ez a múlt hét!!!!
ELÉG!!!!! Hogy a fenébe kellene megírni, megértetni az emberekkel, hogy NEM GYŰJTJÜK BE A KICSINY VADÁLLATOKAT!!!! NEM KELL MEGMENTENI ŐKET, CSAK AZ EMBERTŐL, DE NEM A SAJÁT CSALÁDJÁTÓL, AZ ÉLETÉTŐL!!!!! És, ha azt írjuk barbárok, vadbarmok stb.?!?!
Igen, jogosan vagyunk felháborodva! Begyűjti, ezzel megmentve a világot, dícsőitve magát mindenki előtt, majd elhozza nekünk, átpasszolja, neveljük, gondozzuk, tartsuk el mi, itt ő befejezte a nagy állatmentését! Hát gratulálunk! Ha azt mondjuk nem tudjuk befogadani, mert teltházasok vagyunk, akkor mi vagyunk a rosszak, a szemetek! Azt mondja, ad egy kis pénzt, csak maradjunk már, hát nem ez a feladatunk?!
Hát b…….! NEM! Nem az a feladatunk, nem az, hogy a tudatlan, “hülye”, vagy csak tudni nem is akaró emberek után dolgozzunk!!!!!!!!!
És ezt nem kell félreérteni, és akinek nem inge ne vegye magára!!!!! Sötétség van.
Legyengült árva picik, 2-3 napig anyja után síró őzgidák! Gratulálunk!
Mindezektől függetlenül mi tesszük, amit tudunk és mait kell!!!!!
DE NE GYŰJTSÜNK, NE AKARJUNK VILÁGMEGMENTŐK LENNI!
( természetesen a sérült, bajba jutott állatok nem ide tartoznak, még mielőtt valaki ezt is felvetné )
És nem bántóan, de aki ezzel nem ért egyet és ezért támad minket, mert merünk szólni és kiállni a véleményünk mellett, az nem is a mi emberünk!
Köszönjük szépen, hogy szántatok időt a post elolvasására!

 

 

Kérlek titeket, ha egyedül levő kisvadat láttok, ne menjetek oda hozzá, ne simogassátok, ne akarjátok megmenteni… lehet ott van az anyja, csak megbújik mert fél tőled, vagy épp elment enni. Hidd el, biztonságban van a kicsi, csak éppen tőled nincs.

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!