Kerékpáros Iskola Kupa és Ki a mester két keréken? megyei döntő

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Balesetmegelőzési Csoportja 2017. április 21-én rendezte meg a Kerékpáros Iskola Kupa és a Ki a mester két keréken? elnevezésű, felmenő rendszerű közlekedésbiztonsági vetélkedő  megyei döntőjét Dunakeszin.

 
A versenyre valamennyi rendőrkapitányság illetékességi területéről delegáltak versenyzőket. A megnyitót Tóth Csaba rendőr alezredes tartott, aki egyben köszöntötte a versenyzőket. Az elméleti versenyszám – KRESZ elméleti tesztlap megoldása –  leküzdését követően a gyerekek kerékpáros ügyességi pályán mérettették meg tudásukat, majd a forgalomban történt kerékpározás következett.

A versenyzők rádión keresztül kapták az utasítást mikor merre kell haladniuk, ugyanúgy mintha forgalmi vizsgán vettek volna részt.
A dobogós helyezettek értékes díjazásban részesültek, valamint mindkét verseny első helyezett fiú és lány versenyzője képviselheti Pest megyét az országos versenyeken. Az eredményhirdetésen Dióssy Csaba Dunakeszi város polgármestere a két Dunakeszit képviselő versenyző számára különdíjat adott át.

Ki a mester két keréken? verseny győztesei:
I.    Oláh Júlia Anna (Budaörs Rk.)
II.  Szilágyi Kincső Eszter (Ráckeve Rk.)
III.  Molnár Vivien (Cegléd Rk.)

I. Pásztor Róbert (Cegléd Rk.)
II. Ocsovai Frigyes (Nagykáta Rk.)
III. Görhes Dominik Kevin (Szigetszentmiklós Rk.)
(Szigethalmi, Széchenyi István Általános Iskola 6/c. tanulója)

 

Gratulálunk Görhes Dominik Kevinnek a dobogós hely megszerzéséhez!

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!